ADAPT SÖKER: TEKNISK PROJEKTLEDARE – EXPO

Har du en teknisk bakgrund inom expo eller event eller kanske både och? Vi växer så det knakar och behöver dig som en ny och superviktig kugge i vårt redan starka lagbygge. Du gillar att jobba självständigt och att leda det tekniska arbetet. Och så kan du inte motstå att vara med på resan och utveckla Sveriges vassaste expo- och eventbolag!

A warm welcome to Adapt!

Du har varit ute på fältet och byggt och rivit mässmontrar och eventmiljöer. Precis som du också arbetat som produktionsledare och kanske teknisk projektledare ett tag. Jobbet och kunskapen sitter i dina händer såväl som i skallen. Det är den erfarenheten, de åren, vi vill att du ska ha med dig hit. Och det är den rutinen du kommer att behöva.

Som teknisk projektledare på Adapt Expo är du en klippa i projektteamen och för våra kunder. Du arbetar med samma precision med projektens detaljer som du hanterar breda helhetslösningar. Du planerar projekt, personal och logistik, du säkerställer utrustning och kommunicerar proaktivt med projektledare och kunder. Och så vill du lära dig, fortsätta att utvecklas och bidra till att vi blir ett ännu starkare Adapt, tillsammans.

Mobil monter flyttades runt mellan flygplatser

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt men vi vill helst att du har din bas i Göteborg där vi samarbetar mycket med Svenska Mässan Gothia Towers. Du kommer med all sannolikhet att arbeta över hela Sverige och vem vet, kanske också utomlands. Och vi behöver dig ganska så nu!

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Skicka några rader om dig själv så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe!

Skicka din ansökan till Victor Lagersten: victor@adapt.se

Welcome!

Welcome to contact me for more information about the content on this page

Victor Lagersten

Related

See it all