Adapt blir teknisk produktionspartner till Nacka Strand Möten & Event

Adapt och Nacka Strand Möten & Event har ingått ett nytt samarbetsavtal som innebär att Adapt blir teknisk produktionspartner på anläggningen. I byggnaden kommer Adapt ha eget lager och egen personal och serva hela anläggningen med både teknik och kompetens. Alla lokaler kommer att vara utrustade med nya tekniska lösningar som enkelt kan anpassas för olika sorters projekt; event, konferenser, mässor och fester. Som produktionspartner finns Adapt tillgänglig för alla som bokar lokalerna och kommer ansvara för de praktiska och tekniska delarna i projekten.

Strax utanför Stockholm ligger Nacka Strand Möten & Event inhyst i en industriromantisk fabriksbyggnad från slutet av 1800-talet. Bland höga tegelväggar, vita betonggolv och grova järnbalkar ryms cirka 7000 kvadratmeter eventyta. Ytan är fördelad på både större eventhallar och mindre konferensrum som kan användas för alla sorters projekt; mässa, konferens, fest, lansering och filminspelning, samt naturligtvis mindre möten och arbete i break-out rum.

Nacka Strand Möten & Event är Stockholms tredje största eventanläggning och kan på grund av sin stora och flexibla yta på ett enkelt sätt ta emot tusentals besökare samtidigt.

Entréhall på mötesanläggning
Den gamla fabriksbyggnaden är inredd i industriromantisk stil.

Teknisk resurs för hela anläggningen

Det nya samarbetet med Nacka Strand Möten & Event innebär att Adapt går in som teknisk partner för hela anläggningen. Adapt kommer fungera som en produktionsresurs för alla som förlägger sina projekt i lokalerna.

– Nacka Strand är en imponerande anläggning med rik historia och vackra lokaler i en mängd olika storlekar, säger Viking Grandin, VD på Adapt. Vi är både stolta och glada för att vi nu startar upp en helt ny bas på anläggningen som effektivt kommer kunna serva alla arrangörer som skall genomföra projekt i lokalerna. Men också för att våra kunder i Stockholmsområdet nu enkelt kommer kunna hyra teknik direkt från vår nya bas i Nacka, fortsätter Viking.

Nacka Strand Möten & Event
I de stora eventhallarna kan alla typer av projekt genomföras.

Adapt har 3D-skannat hela anläggningen så att man enkelt skall kunna planera och visualisera projekt i lokalerna skalenligt och verklighetstroget. 3D-skanningen i kombination med att en grund av teknik är förinstallerad i lokalerna innebär att ett projekt kommer gå snabbt att planera, bygga upp och demontera.

I anläggningens källarplan öppnar Adapt också ett tekniklager med utrustning för uthyrning både till Nacka Strand och externa kunder. Där kommer det finnas möjlighet att hämta och lämna förbokad utrustning dygnet runt.

Eventhall på mässanläggning
I lokalerna finns teknik installerad som går att anpassa för alla sorters event.

En fullutrustad eventanläggning

Samarbetet med Adapt är ett viktigt steg i utvecklingen av Nacka Strand Möten & Event. Tillsammans med partners inom mat, dryck, möblemang, koncept, eventproduktion och underhållning kommer anläggningen nu kunna tillhandahålla ett fullständigt erbjudande till kunder som önskar en nyckelfärdig lösning.

– Vi har det senaste året gjort en ordentlig omstart med ny drift och organisation, berättar Tomas Wickgren på Nacka Strand Möten & Event. Vi har ett stort inflöde av nya kunder och projekt som de senaste månaderna upptäckt våra lokaler. Vårt nya partnerskap med Adapt innebär att både vi och våra kunder kan känna oss helt trygga i att all teknisk produktion och kompetens som behövs för ett lyckat event finns på plats hos oss. Tillsammans med Adapt och våra övriga partners är vi nu en fullserviceanläggning med kapacitet att ta hand om alla våra kunders behov, fortsätter Tomas.

Event på Nacka Strand
Både små och stora projekt går att genomföra på anläggningen.

För mer information om anläggningen och lokalerna på Nacka Strand Möten & Event se här.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt