Adapt söker digitalt driven teknisk designer

Är du en hybrid mellan UX, grafisk design och IT-teknik? Slår ditt hjärta för att skapa värde för kunder och deras projekt? Vill du vara med och utveckla Sveriges vassaste event- och streamingteknikbolag?

Varmt välkommen till Adapt!

Hos oss kommer du att jobba brett med hela vårt erbjudande. I centrum för ditt arbete är Adapts digitala eventplattform, vårt interaktiva kommunikationsverktyg som du kommer att ta hand om och fortsätta utveckla. Därför är din erfarenhet och kompetens inom både IT och designviktig. Men mer än så!

Vi vill också att du är rutinerad och självgående när det kommer till att arbeta i projektteam, i direkt dialog med kunder och med stor respekt för projektprocessen och deadlines. Du sätter en ära i att ligga steget före ochatt proaktivt kommunicera vad som sker. En trygg, innovativ tillgång är vad du är för våra kunder. Du förstår deras behov och lotsar dem med säker hand mot smarta snygga lösningar som skapar värde för deras projekt.

Rent formellt vill vi att du har:

  • Gedigna baskunskaper i HTML, CSS, WordPress och liknande plattformar/gränssnitt.
  • Kompetens och erfarenhet inom design för digitala miljöer.
  • Utvecklat tekniska och digitala lösningar, gärna inom UX.
  • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta direkt mot kund samt i tekniska och kreativa projekt.
  • Erfarenhet av att paketera och prissätta dina tjänster och lösningar.
  • Insett vikten och betydelsen av proaktiv kommunikation i ett projekt.

Tjänsten är heltid. Även om ditt arbete är fritt och att du arbetar med projekt och kunder i såväl i Stockholm som Göteborg, är det bra om Stockholm är din bas. Och vi behöver dig ganska så nu!

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Hör av dig till oss så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe! Skriv en rad eller två till Marie Levison: marie.levison@studioadapt.se.

Välkommen!

Adapt designar och producerar ljud-, ljus, och bildlösningar för streamade och fysiska event, utställningar, mässor samt fasta installationer. Vi har ett trettiotal anställda och är ett av Skandinaviens ledande företag i vår bransch med projektkontor i Stockholm och Göteborg samt utrustnings- och logistiklager i Linköping.Vi har fem permanenta streamingstudior i Stockholm och Göteborg samt tre hybridstudior isamarbete med Fotografiska, Svenska Mässan Gothia Towers ochFilmstaden. Våra kunder är såväl företag och organisationer som event- och kommunikationsbyråer.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Marie Levison

Relaterat

Se allt