Adapt söker: Kundansvarig Projektledare Event

Brinner du för kundrelationer och att skapa kundanpassade lösningar? Drivs du av att organisera och leda projekt? Vi växer så det knakar och behöver stärka vårt redan starka team med en driven kundansvarig projektledare för vårt affärsområde event. Låter det som något för dig och om du vill vara med och utveckla Sveriges vassaste expo- och eventbolag – sök nu!

Varmt välkommen till Adapt!

Konsten att omsätta vision till verklighet

Vi söker nu en Kundansvarig Projektledare Event till vårt team i Stockholm. Det vi erbjuder är designade och kundanpassade tekniska lösningar för event. Vår målsättning är att alltid leverera den bästa möjliga upplevelsen till våra kunder och deras deltagare. Därför söker vi dig som är organiserad och gillar att driva projekt samtidigt som du är kreativ och har mycket tankar och idéer om hur man omsätter våra kunders visioner och önskemål till verklighet.

Som kundansvarig projektledare är det du som är vårt ansikte utåt. I tjänsten ingår också försäljning och att ta kontakt med kunder för att visa våra erbjudanden. Samtidigt är det du som ansvarar för och säkerställer leveransen. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av både försäljning och projektledning och är van att driva projekt från början till slut. Det är naturligtvis ett plus om du dessutom har erfarenhet från just eventbranschen.

Projektledare för event

Leda och samarbeta i projekten

Arbetet omfattar att tillsammans med Adapts team av producenter, tekniska projektledare och andra specialister driva och genomföra projekt. Projekten innebär att designa, producera och leverera audiovisuella lösningar för fysiska möten, events, mässor och utställningar samt fasta tekniska installationer.

Kort och gott vad vi vill att du ska göra:

  • Ytterst ansvarig för projektet
  • Ansvarar för all dialog med kunden
  • Tar fram offert och lösning
  • Startar upp projekt enligt Adapts rutiner
  • Ansvarar för budget
  • Säkerställer att projektplanen följs
  • Dokumenterar och kommunicerar ändringar
  • Säkerställer leveransen av projektet
  • Gör uppföljning, slutfakturering och attestering
  • Stänger projektet

För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan leda och samordna arbetet i projekten. Du behöver kunna prioritera och planera resurserna; som bemanning, sätta en tidsplan och göra en budget. Självklart så är du en god kommunikatör och gör alltid ditt yttersta för att kunden ska vara trygg och nöjd genom hela processen.

Alla nya äventyr börjar med ett första steg

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt och självständigt och du är baserad i Stockholm. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång!

Skicka några rader om dig själv så lovar vi att svara så snabbt vi kan. Självfallet behandlar vi allt med största försiktighet.

Skicka din ansökan till Victor Lagersten: victor@adapt.se

Varmt välkommen till Adapt!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Victor Lagersten

Relaterat

Se allt