Adapt söker: Lagertekniker till Linköping

Har du erfarenhet av lagerarbete och kunskap om ljud-, ljus- och bildutrustning? Vi växer så det knakar och behöver dig som en ny och superviktig kugge i vårt redan starka lagbygge. Du gillar att jobba i team, service och att ha ordning och reda runt dig. Extra kul tycker du det är att få chansen att vara med på resan och utveckla Sveriges vassaste event – och expobolag!

Varmt välkommen till Adapt!

Vi söker nu två nya medarbetare med intresse för ljud, ljus och bild till vårt lager i Linköping. Du behöver ha några års erfarenhet från event- och/eller mässbranschen, du är van att ta ansvar och vet vikten av att en teknisk hub, som ett lager, fungerar. Naturligtvis är du van vid att hantera tekniskt utrustning och du vet hur viktigt det är med perfekt service och prickfria leveranser.

Arbetet omfattar bland annat packning, uppackning, rengöring och underhåll av teknisk utrustning. Meriterande är om du har direkt erfarenhet av bild, kamera och projektorer eller ljudteknik. Det är ett plus om du även har erfarenhet av vårt lagersystem EasyJob, annars sker utbildning internt. Du bör även ha grundläggande datorvana, kan hantera mejl och Google dokument samt talar och förstår engelska. 

Adapt är ett företag som hela tiden vill utvecklas och bli bättre. Vi strävar ständigt mot att bli den bästa arbetsplatsen på marknaden. Men vi blir inte bättre än de människor som arbetar med och för oss. Utöver de dagliga sysslorna värdesätter vi att du vill vara en del i att utveckla företaget, arbetsplatsen och vårt arbete. 

Tjänsten är heltid och i Linköping. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång.

Skicka din ansökan till Linnea Westin: linnea.westin@adapt.se

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Sänd oss några rader om dig själv så lovar vi att höra av oss snabbt. 

Varmt välkommen till Adapt!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Linnéa Westin

Relaterat

Se allt