Vi presenterar våra nya medarbetare

Adapt rekryterar kontinuerligt nya talanger och kompetenser. Nu efter sommaren välkomnar vi återigen ett gäng med nya kollegor. De kommer att vara verksamma inom samtliga våra affärsområden. 

Sedan innan sommaren har vårt starka lag av medarbetare vuxit med ytterligare 14 nya kollegor. Därigenom fortsätter vi att stärka vårt erbjudande inom fysiska och digitala möten, event, mässor, installationer och uthyrning. Vi ser också extra mycket fram emot denna säsong och att få planera, skapa, bygga och genomföra alla olika typer av projekt, både stora och små. 

Vi välkomnar de 14 nya som är:

Rebecca Wahlström, kundansvarig projektledare expo, har tidigare varit verksam inom arkitektbranschen och kommer närmast från en roll som projektledare på Sveriges Arkitekter. Linus Persson, teknisk projektledare expo i Stockholm. har tidigare erfarenhet från både event och byggbranschen. Henrik Jansson, teknisk projektledare event i Stockholm, har jobbat med event sedan 1994 och kommer närmast från frilansverksamhet. Maria Mattsson, tekniska projektledare studio i Stockholm. Har jobbat med streaming och webcasts sedan 2010, kommer senast från Creo. Martin Bejting, teknisk projektledare event i Stockholm, har tidigare erfarenhet av att projektleda både inom teknik och event, jobbade senast som på TPO med temporära nätverk. Per Nogén, teknisk projektledare expo, har sin bakgrund i byggbranschen men har på senare år även arbetat med event. Daniel Börjesson, teknisk projektledare event i Göteborg, jobbade senast som projektledare och teknisk specialist på AV1. Girts Putelis, affärsansvarig på equipment, har arbetat med verksamhetsutveckling på en av Europas största lager och uthyrningsföretag som tillhandahåller utrustning för storskaliga event. Minai Jansson, chef expo i Göteborg, har sin bakgrund inom finansbranschen och kommer senast från en roll som gruppchef på Ica Banken. Christian Åkerlund, kundansvarig projektledare studio i Stockholm, kommer senast från SF/Filmstaden där han jobbat med möten och event. Jonas Pehrsson, teknisk projektledare, har sedan 2010, då han första gången jobbade för Adapt, varit verksam till och från inom eventbranschen. William Sandell, bildtekniker i Stockholm, studerade audiovisuell produktion i Falun innan.  Alexander Grave, byggledare expo i Göteborg, kommer från en tjänst som bagerichef på Ica Kvantum Lerum men har även tidigare erfarenhet av bygg och renovering. Joakim Haglund, byggledare i Göteborg, har arbetat som både snickare och arbetsledare inom branschen, kommer senast från Svenska Mässan.

Relaterat

Se allt