Nu har Sveriges största hybridstudio för streaming, inspelning och event öppnat

En hybridstudio i Göteborg på hela 4000 m2 har framställts. Detta i ett samarbete mellan Adapt och vår partner Svenska Mässan Gothia Towers. Med tre scener och flexibla ytor är den utformad för att ge både fysiska och digitala besökare en storslagen gemensam upplevelse.

Lokalens och scenernas utformning gör det enkelt att anpassa sändningarna och innehållet till olika målgrupper både fysiskt men också digitalt. Dessutom oberoende av vilken plats i världen de befinner sig på. Via lastportarna som är hela 5,3 m höga går det att ta in riktigt stora objekt, exempelvis lastbilar och båtar. Detta gör arenan idealisk för till exempel produktlanseringar och utbildningar.

Hybridstudio i Göteborg
Den stora studion för hybridmöten och livesändningar har en stor scen med tre spelytor

I grundutförandet är denna hybridstudio i Göteborg anpassad för 300 fysiska deltagare med gott om avstånd. De stora ytorna gör lokalen skalbar och dessutom enkel att justera för att möta nya behov och gällande restriktioner.

Arenan är fullutrustad med ljud-, ljus- och bildteknik för live events, konferenser och lanseringar som har både fysiska och digitala deltagare, förutom det kan arenan också användas enbart som studio för digitala sändningar och inspelningar.

Vi kör nu visningar varje vecka. Hör av dig till mig på 0709 – 43 12 01 eller viking@adapt.se för mer information!

Hybridstudio i Göteborg
Den nya hybridstudion är utrustad med ljudteknik, ljusteknik och bildteknik för både livesändningar och live events

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt