Information

Hos oss kan du hyra eller köpa Blackmagic | URSA Broadcast | 4k Camera. Väljer du att hyra kan du göra det på kort eller lång tid. Våra hyrespriser och försäljningspriser är färskvara. Vi ber dig därför kontakta oss för att få ett aktuellt prisförslag på Blackmagic | URSA Broadcast | 4k Camera. Kontakta vår säljavdelning för mer infomation.

Blackmagic | URSA Broadcast | 4k Camera

En 4K-kamera som passar lika bra i en flerkameraproduktion som inspelning av reportage och nyhetsinslag.

URSA Broadcast är en 4K-kamera som passar lika bra i en flerkameraproduktion som inspelning av reportage och nyhetsinslag. Tack vare sin smidiga storlek men höga kvalité fungerar den mycket väl för liveproduktioner i event- och broadcastprojekt.

Kameran har en 2/3” sensor och levereras med objektivfattning för B4-objektiv. Vill du använda objektiv med annan fattning finns det möjlighet att byta objektivfattningen för att passa EF-, PL- eller F-mount. Kameran är utrustad med 4K sensor på 2/3 tum som är 13.056mm x 7.344 mm och anpassad för att fungera tillsammans med objektiv med B4-fattning. Tack vare den mindre sensorn, i jämförelse med URSA Mini Pro, fås ett längre skärpedjup vilket underlättar vid inspelning av reportage där det kan vara svårt att sätta fokus helt rätt. Sensorn har 12 stegs dynamiskt omfång.

På sidan av kameran sitter en informationsdisplay som bland annat visar ISO-värde, vitbalans, tidskod, bländarvärde och ljudnivå. Skärmen är monokrom och har bakgrundsbelysning vilket gör den lättavsläst i olika ljusförhållanden.

Som komplement till de två inbyggda mikrofonerna har kameran 2 stycken XLR-ingångar för ljud. Dessa kan ställas mellan mikrofon- eller linjesignal samt digitalt ljud via AES.

På kameran finns headsetanslutning för 3,5 mm tele som gör det möjligt att ansluta ett telefonheadset för att kommunicera med övriga personer vid en flerkameraproduktion.