Digital konferens när Ensolution livesände från nya Gothia Studio i Göteborg

När Ensolution genomförde sin digitala konferens gjorde de en livesändning från vår nya studio i Göteborg. Därmed kunde de också nå sina deltagare direkt och via en vanlig webbläsare. Enkelt, informativt och tillgängligt!

Ensolution genomförde en digital konferens i Gothia Studio i Göteborg. Lokalen var vår nya streamingstudio Gothia Studio i Göteborg och konferensen var en tre timmar lång digital sändning. Ensolution är en konsultverksamhet som riktar sig mot kommuner och deras verksamheter. Ämnet för den digitala konferensen var Kostnad per brukare. Innehållet vände sig således till både nya och befintliga kunder med fokus på vad som driver kostnader inom förvaltningar.

Konferens med fullspäckat schema

Programmet för konferensen innehöll ett fullspäckat schema med intressanta talare och föreläsare inom områdena äldreomsorg, hälso och sjukvård, hemtjänst, individ och familjeomsorg samt människor med funktionsnedsättningar. Hela evenemanget avslutades därefter med sammanfattning och reflektion i studion.

Gästsamtal i studio
Under konferensen genomförde moderatorn samtal med gästerna både individuellt och som panel.

Studion var full av experter

De hade en moderator som ledde hela konferensen i studion. Under förmiddagen var det sammanlagt fyra experter som deltog och pratade om sina specialistområden. Dessa genomförde även samtal med moderatorn och paneldiskussion live under sändningen.

Livestream direkt via webbplatsen

Vi livestreamade således konferensen via en streamingtjänst. För att alla som ville skulle kunna ta del av den lade vi därför upp livestreamen på Ensolutions egna webbplats. Tittarna kunde därmed följa konferensen direkt via en vanlig webbläsare.

Experter i studio
I studion deltog flera experter och konferensen avslutades med sammanfattning och reflektion.

Enkelt och tillgängligt på alla sätt

Denna konferens innehöll både ett intressant innehåll och ett kommunikativt programupplägg. Att genomföra en digital sändning från studio är också ett enkelt, informativt och tillgängligt sätt att kommunicera på. Detta eftersom du kan nå många samtidigt och det spelar inte heller någon roll var de befinner sig. Ensolution var också mycket nöjda efteråt med både resultat och genomförande. Vi tackar för förtroendet och önskar dem välkomna åter!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Filip Möllergren


Digital konferens när Ensolution livesände från nya Gothia Studio i Göteborg