Ensolution genomförde en digital konferens och livesände från vår nya studio i Göteborg

Företaget Ensolution har de senaste åren sett att de med sina digitala möten når fler deltagare än om de arrangerar ett fysiskt event. Därför genomförde de sin senaste konferens som en digital livesändning från vår nya studio Gothia i Göteborg. Tittarna kunde enkelt följa konferensen live och ta del av innehållet via sin vanliga webbläsare.

Ensolution genomförde en digital konferens i vår nya Gothia Studio i Göteborg. Företaget bedriver konsultverksamhet och riktar sig mot kommuner och deras verksamheter. Detta var en tre timmar lång digital sändning och ämnet för konferensen var Kostnad per brukare. Ensolution vände sig till både nya och befintliga kunder som ville veta mer om av vad som driver kostnader inom förvaltningar.

Konferens med fullspäckat schema

Programmet för konferensen innehöll intressanta talare och föreläsare inom områdena äldreomsorg, hälso- och sjukvård, hemtjänst, individ och familjeomsorg samt människor med funktionsnedsättningar. Hela evenemanget avslutades med sammanfattning och reflektion i studion.

Gästsamtal i studio
Under konferensen genomförde moderatorn samtal med gästerna både individuellt och som panel.

Studio full av experter

En moderator ledde konferensen från studion. Deltog gjorde även fyra experter som pratade om sina specialistområden. Dessa genomförde samtal och paneldiskussioner live under sändningen.

Livestream direkt via webbplatsen

Konferensen livesändes via en streamingtjänst och tittarna kunde följa den direkt i en vanlig webbläsare. För att alla ska kunna ta del av konferensen även i efterhand spelade vi också in den och lade upp den på Ensolutions webbplats.

Experter i studio
I studion deltog flera experter och konferensen avslutades med sammanfattning och reflektion.

Smidigt och tillgängligt på alla sätt

Ensolution var mycket nöjda med både genomförande och resultat. Framför allt uppskattade de den snabba återkopplingen vid kontakt samt att vi alltid var lösningsfokuserade. Hela processen löpte på smidigt med professionell hantering av sändningen och många tips på vägen kring till exempel innehållet. Eftersom kunderna vant sig vid digitala möten kan det vara svårare att samla dem till en fysisk träff. Därför var det rätt val att genomföra konferensen digitalt. På så vis nådde Ensolution fler än de skulle ha gjort på plats. Bra är att de också kan använda inspelningarna i efterhand. Responsen från tittarna har även den varit mycket positiv. Någon sa att det kändes som Nyhetsmorgon. Vi på Adapt tackar för förtroendet och önskar dem välkomna åter!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Filip Möllergren


Ensolution genomförde en digital konferens och livesände från vår nya studio i Göteborg