Hermes Group och Visma SPCS: Dubbelt så bra!

Vi på Adapt tror på att givande samarbeten skapar de allra bästa upplevelserna. När Hermes Group kom till oss med två projekt för en och samma kund, kunde vi kroka arm och jobba tätt tillsammans på allra bästa sätt.

Från Adapts sida handlade det dels om teknisk projektledning och rådgivning kring allt från studioteknik till användning av vår interaktiva eventportal. Dels handlade det om producentskap med stöttning kring innehåll, coaching av talare och moderatorer samt produktionen i studio.

Moderatorn Marcus Schirén förbereder en entré under Visma Now, Visma Spcs externa kundevent i Adapts Studio Large i Göteborg. Foto: Johan Svensk

Vem var slutkunden då? Jo våra käraste Visma, som vi på Adapt arbetat så ofta med! Denna gång var det Visma Spcs och deras interna kickoff ”Visma Fall Meetup” plus deras externa event ”Visma Now”. Stort tack för förtroendet; Anna Hermes och Rebecca Pettersson på Hermes Group! Och tack till alla härliga människor på Visma Spcs för strålande prestationer. Vilka succéer det blev!

Visma Fall Meetup – Visma Spcs interna kickoff, september 2021, i Fotografiska lilla studio. Foto: Johan Svensk
Visma Now – Visma Spcs externa kundevent i oktober 2021, i Adapts Studio Large, Göteborg. Foto: Johan Svensk