Inspirerande Iver – I Adapts Studio Large

Det känns extra härligt att gå in i hösten tillsamman med Iver, en lika viktig som kär kund till oss på Adapt. Vi avrundade september med produktionen av Ivers säljkonferens – ett internt digitalt möte för deras 1 400 anställda.

Det blev till en heldagssändning som producerades i Adapts Studio Large i Stockholm. Dagen var uppdelad i olika programpunkter och ett antal tematiska block. Förutom presentationer av spännande nyheter och planer för framtiden, hade Iver en redaktion på plats för att underlätta interaktivitet och samtal mellan studion och alla anställda.

Marie Levison

Adapts producent Marie Levison var tidigt engagerad i projektet och produktionen. Hon stöttade Iver i allt från att ta fram en struktur och paketera innehållet, till att finna och utveckla den fysiska och digitala upplevelsen av mötet för tittarna.

Att samarbeta med Iver är alltid lika inspirerande, ett genuint tillsammansarbete som ger oss på Adapt en härlig kick varje gång. Iver lever verkligen den fina innebörden av sitt varumärkeslöfte: beside you, behind your, before you.

Eller som Iver själva säger: ”Vi är geografiskt utspridda och beroende av effektiva sätt att kommunicera internt. Genom vårt samarbete med Studio Adapt når vi alla medarbetare med digitala möten. Det är väldigt smidigt och kvalitén är enormt hög. Det som började som ett nytt sätt att kommunicera under pandemin kommer vi att fortsätta med, det är här för att stanna!”

Tack käraste Iver, vi ses snart igen!

Studiointeriör

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Kundansvarig projektledare & Producent

Marie Levison