Sanoma Utbildning genomför ett digitalt event och spelar samtidigt in det till sin webbplats

Ett digitalt event kan du både livesända och spela in. När Sanoma Utbildning var i våra studior i Stockholm gjorde de både och. På så vis kunde de tillgängliggöra sitt innehåll digitalt på webbplatsen även till dem som inte kunde ta del av direktsändningen.

När läromedelsförlaget Sanoma Utbildning skulle lansera den nya versionen av utbildningsmaterialet ZickZack 4-6 genomförde de ett digitalt event. De livesände sitt innehåll från vår Studio Small och Studio Large i Stockholm.

Deltagare i studio
I studion hade deltagarna från Sanoma stöd från Adapts projektledare och producent.

Livesändning med inspelning

Själva sändningen var uppdelad på två olika tillfällen och på plats i studion befann sig både redaktionen och författarna. Deltagarna i studion genomförde därmed presentationer, författarsamtal och paneldiskussioner. Tittarna hade också kunnat mejla in frågor i förväg som studion därefter besvarade under sändningen. Sanoma Utbildning livesände hela sitt event samtidigt som de också spelade in det. De som inte hade möjlighet att se direktsändningen kommer istället kunna ta del av det i efterhand via Sanomas webbplats.

Adapts studiotekniker
I studion finns våra tekniker som övervakar sändning och inspelning och ser till att det blir bra.

Återanvänd ditt event på webbplatsen

Att genomföra ett digitalt event är ett enkelt och effektivt sätt att nå ut till dina deltagare var än de befinner sig. Om du dessutom spelar in sändningen och gör det tillgängligt via din webbplats kan dina tittare och andra som är intresserade ta del av det när som helst och var som helst. På så vis kan du få ut ditt innehåll till fler och under längre tid, om och om igen.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Jessica Roos


Sanoma Utbildning genomför ett digitalt event och spelar samtidigt in det till sin webbplats