Nu har Adapts och Fotografiskas nya studio för Hybridevent öppnat

Hybridstudion F1 i Stockholm är ett samarbete mellan Fotografiska och Adapt och ligger i Fotografiskas 390 m2 stora lokal F1. Studion kan användas för digitala sändningar såväl som en hybridstudio med både digitala och fysiska besökare. Hybridstudion fungerar för alla sorters fysiska och digitala projekt; konferenser, event och mässor.

Studio för streaming, digitala event, livesändning
Adapt har byggt upp en komplett Hybridstudio i Fotografiskas lokal F1

Studion är effektfullt inramad med en bredbildsprojektion som täcker de tre huvudväggarna. Med systemet WatchOut projiceras bilder, presentationer och filmer över hela den 55 meter breda ytan. Projektionen ger stora möjligheter att arrangera och livesända ett event i vilken miljö som helst. Med hjälp av en knapptryckning förändras lokalens väggar till en karibisk strand, franska alptoppar med snöiga backar eller varför inte ert eget kontor.

Så här kan det se ut i studion när olika bakgrunder projiceras med WatchOut systemet

Lokalen F1 ligger på entréplan i Fotografiskas östra del. Det finns två stora dörrar i lokalen som med fördel kan göras om till panoramafönster med utsikt mot vattnet och Stockholms inlopp. Dörrarnas bredd gör det möjligt att till och med köra in en bil i lokalen om man så skulle vilja.

Hybridstudion är grundutrustad med all ljud-, ljus- och bildteknik som krävs för att genomföra ett professionellt event. Tekniken kan, för det första, enkelt anpassas och kompletteras för att passa just ditt projekt. För det andra kan hybridstudion också kopplas ihop med Adapts övriga studios och med andra lokaler. Det skulle kunna vara Filmstadens biografer i hela Norden eller era egna kontor. Således blir den navet i ett större hubmöte.

Hybridstudio med teknik för livestreaming
Hybridstudion är fullutrustad med all teknik som behövs för en professionell livestreaming eller ett digitalt event.För mer information se www.studioadapt.se eller kontakta Lottie Jonss

Relaterat

Se allt