Vi skapar koncept och tekniska lösningar för event, möten och konferenser

Det är eventet som är ryggraden i vår verksamhet och historia. Vi är experter på att ta fram kreativa koncept och skapa tekniska, visuella lösningar som passar just ett specifikt projekt. Med vårt breda erbjudande hjälper vi våra kunder hela vägen, från idé- och konceptarbete till produktion och genomförande. Vi gör det live och digitalt och i hybrider däremellan. Vi gör det i Skandinavien och i hela världen.

Våra svenska och internationella partners och uppdragsgivare

Våra kunder är lika ofta ett företag som en organisation eller kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra svenska kunder med projekt över hela världen, och är samtidigt en trygg resurs för våra internationella kunder när de genomför projekt i Europa och Skandinavien.

Vi arbetar ofta tillsammans under många år, som med BillerudKorsnäs, SAAB och Hansen. Oavsett vad du behöver, vill ha eller drömmer om är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Hybridevent

Fysiskt event, digitalt event eller hybridevent?

Det har alltid varit svårt att definiera exakt vad ett event är. Historiskt har event oftast varit synonymt med fysiska möten, konferenser och kongresser. Men nu pratar vi lika ofta om event som digitala, eller som hybrider. Möjligheterna att få ut en hög effekt ökar, samtidigt som fallgroparna blir fler.

Vi lotsar dig och ditt projekt med trygg hand; från idé, behov och mål – hela vägen upp på scenen, in i någon av våra streamingstudior, eller i en hybridmiljö där både de fysiska och digitala deltagarna möts.

Fysiskt event där många människor tittar på person på scen

Koncept, design och tekniska lösningar

För att möta de höga tekniska krav som ställs på ett event äger vi själva all teknik. Utrustningen förvaras på vårt 4000 m2 stora centrallager och den hanteras av våra erfarna tekniker. På så sätt kan vi garantera en trygg och säker leverans.

Men i våra projekt pratar vi inte så mycket teknik. Vi fokuserar hellre på vad du vill uppnå med ditt event och hur det skall kännas och upplevas. Det börjar med en idé och ett tydligt mål.

Om du inte har ett eget koncept så hjälper vi dig ta fram det. Utifrån konceptet kan vi sedan skapa en design. Och utifrån den bygger vi en fysisk, teknisk och/eller digital upplevelse.

Vad våra kunder säger


“Det som slagit mig mest är hur flexibel, snabb och samarbetsvillig Adapts personal är – även när vi kommer med många snabba uppdrag och ändringar!”

– Ludvig Daver, Deputy Commissioner General, EXPO2020

“Pimm och Adapt har hittat en gemenskap i nyfikenhet och innovationskraft. Det driver projekten framåt och ger våra kunder nya möjligheter.”

– Kristine W Lium, Concept & Creative Head, Pimm Agency

“Adapt sätter oss som kund i fokus. De anpassar och utvecklar sig hela tiden för att ge oss nya möjligheter och möta våra förändrade behov. ”

– Carl-Marcus Löfgren, Alliance Manager, Iver

“Adapt har blivit vår huvudleverantör och standard när vi behöver hjälp med kritiska AV-lösningar i våra projekt”

– Patrick Mollbrink, Brand Experience Manager, SAAB

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Kundansvarig Event

Viking Grandin

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Kundansvarig Event

Marie Levison