Premiär för NAOM, ett immersivt och interaktivt museum med 360 grader projection

På torsdag är det äntligen premiär för projektet som vi arbetat intensivt med det senaste halvåret; det 3000m2 stora immersiva och interaktiva museet NAOM. Adapts uppdrag har varit, och är fortsatt, att projektera och installera ljud-, ljus- och bildteknik samt uppspelning och övergripande styrning av all utrustning.

Utställningsdelen består av en stor digital installation med 37 projektorer som projicerar i 360 grader + golv. Öppningsutställningen är producerad av amerikanska Artechouse och har visats i bland annat New York.

Utöver den digitala utställningen öppnar museet med en utställning av konstnären Hanna Ljungh samt en stor installationsutställning av Karolina Henke. Därtill finns tre mindre rum där det initialt kommer att rymmas två digitala installationer samt en robot. NAOM kommer löpande visa 12–20 utställningar per år.

Från och med på torsdag är NAOM öppet för allmänheten. Du kan redan nu säkra din plats till någon av de första dagarna, se länk till NAOMS biljettsida i kommentarerna. Vi rekommenderar definitivt ett besök!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt