Streaming - konsten att nå fler med mer

Utvecklingen av streamade event går allt snabbare. Det fysiska mötet ersätts eller kompletteras allt oftare av ett streamat alternativ. Det kan vara i form av ett direktsänt eller förinspelat event som producerats i någon av våra studior. Det kan också vara gjort på plats i en eventlokal eller hos en kund med hjälp av våra mobila studior.

Ditt projekt kan också genomföras som ett hybridevent där vi kombinerar det fysiska och digitala. Hybridmötet kan genomföras i dina egna lokaler eller i någon av våra hybridstudior i Stockholm och Göteborg.

Vi har samlat all information om våra studior på här.

Digitalt, streamat event med Adapt

Livesändning, hubmöte eller hybridevent?

Våra studior kan användas för alla sorters event; streamade event, möten, livesändningar, konferenser, lanseringar, årsmöten och kapitalmarknadsdagar.

Vi kan sända ut ditt projekt som en livesändning från vår studio till dina digitala tittare, men det kan också genomföras som ett hubmöte där flera lokaler kopplas ihop med varandra. Eller också som ett hybridevent med både fysiska och digitala deltagare.

Oavsett form eller format så har vi färdiga lösningar som vi anpassar efter ditt projekt. Läs mer här.

Studior från 25-4000 m2, för digitala och hybrida event

Vi driver åtta studior i olika storlekar i centrala Stockholm och Göteborg. Några av dem driver vi i egen regi och andra tillsammans med några av Sveriges främsta varumärken; Fotografiska, Filmstaden och Svenska Mässan Gothia Towers.

Alla våra studior är ihopkopplade med varandra och med Filmstadens biografer i hela Skandinavien. Det ger helt nya möjligheter, inte minst i fråga om räckvidd och engagemang. Här kan du läsa mer om alla våra studior.

Cinema Connect – Nordens största mötesarena

100 eventsalonger på över 40 orter, ihopkopplade med Adapts teknik och studior. Full tvåvägsinteraktivitet mellan den som sänder och alla mottagare – utan någon som helst fördröjning. Komfort, teknik och service av världsklass, klart att använda. Helt enkelt: digitala event – som om de vore live!

Vårt samarbete med Filmstaden, Cinema Connect, är en helt unik hybridplattform som skapar många nya och väldigt spännande möjligheter. Välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Vår mobila studio kommer hem till dig

Med våra mobila studior kan vi bygga upp din egen studio på valfri plats. På ditt kontor, ditt lager eller i ditt showroom. Vi tar med oss ljud, ljus, inramning, kameror och teknik för streamade event.

Från studion kan vi streama ut ditt budskap till tittare över hela världen.

Deltagare tittar på streamat event

I vår interaktiva digitala portal blir dina deltagare en del i gemenskapen

Vår eventplattform är samlingspunkten för ditt digitala event. Din alldeles egna virtuella arena. Den anpassas efter din grafiska profil och fylls med ditt eget innehåll.

Det är på eventplattformen som dina deltagare ser livesändningarna från våra studios, men det är också här som dom nätverkar med varandra, besöker utställare och deltar i gruppdiskussioner. Läs mer här.

Vad våra kunder säger


“Adapt sätter oss som kund i fokus. De anpassar och utvecklar sig hela tiden för att ge oss nya möjligheter och möta våra förändrade behov. ”

– Carl-Marcus Löfgren, Alliance Manager, Iver

“Pimm och Adapt har hittat en gemenskap i nyfikenhet och innovationskraft. Det driver projekten framåt och ger våra kunder nya möjligheter.”

– Kristine W Lium, Concept & Creative Head, Pimm Agency

“Adapt har blivit vår huvudleverantör och standard när vi behöver hjälp med kritiska AV-lösningar i våra projekt”

– Patrick Mollbrink, Brand Experience Manager, SAAB