Gothia Studio Göteborg

Varmt välkommen till en studio i världsklass! Gothia Studio är vår modernaste och mest kompletta streamingstudio. Den är fullt utrustad med den senaste tekniken för att genomföra en digital sändning, inspelning eller ett event. Med egen ingång och egen lounge för mingel får dina deltagare på plats en exklusiv upplevelse av ditt projekt.

Gothia Studio är vår helt nybyggda studio som du hittar på konferensplanet på Svenska Mässan Gothia Towers, Göteborg. Den är inredd med den senaste tekniken och du kan genomföra alla typer av digitala projekt som livesändningar, inspelningar, möten, konferenser och lanseringar. 

Adapt Gothia Studio
I studion finns det färdiga positioner för att hålla presentationer, möten, samtal och paneldiskussioner.

Innehåll och disposition av studion

I Gothia Studio har du en yta på över 100 kvadratmeter helt för dig själv och dessutom en egen ingång från konferensplanet. Den fria aktivitetsytan i rummet är cirka 10 x 5 meter och takhöjden är 3 meter. I studion finns tre färdiga positioner där du kan genomföra presentationer, gästsamtal och paneldiskussioner. Vid två av platserna står du och talar till exempel framför en kamera eller visar presentationer. Den tredje är en soffgrupp med tillhörande bord där du istället kan sitta bekvämt och genomföra gästsamtal eller paneldiskussioner. Direkt i anslutning till lokalen finns även en lounge från vilken du via en storbildsskärm kan följa livesändningen samt mingla med övriga deltagare på plats. Studion är anpassad för upp till 30 personer.

Gothia Studio Lounge
Det finns även en plats med fåtöljer där du kan sitta bekvämt och samtala eller genomföra gruppdiskussioner.

Studion för stora och små projekt

Vill du spela in reklamfilm eller göra en lipsync till ditt Tiktok-konto? Gothia Studio är skalbar och vi hjälper dig att hitta rätt lösning. Med en stor LED-skärm som fondvägg kan du enkelt ändra bakgrund för din inspelning. Vi har även Panasonics senaste kameror, så efter en dag hos oss får du med dig marknadens mest högupplösta video hem som kan laddas upp i alla sociala kanaler.

Mixerrum i Gothia Studio
I mixerrummet sitter studioteknikerna och säkerställer att din sändning eller inspelning alltid håller hög kvalitet.

Vill du boka Gothia Studio för din sändning, möte eller event? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.