Vi skapar fysiska och digitala mötesplatser för mässor, montrar och utställningar

Vi formligen älskar mässan – där varumärken och människor samlas för att dela med sig och ta emot. Det är en arena där nya kontakter knyts, där vänskaper tar sin början, där relationer och samtal kan fördjupas. Det är också en arena med framtiden för sig; drivet av ny innovativ teknik och design. Framtidens monter är både fysisk, digital och hybrid. Det är en mötesplats, ett demorum och en studio.

Och vi konceptualiserar, designar och bygger den åt dig.

Bil i en monter på ett expo

Från fysisk monter till interaktiv scen

Det öppnar sig en helt ny värld av möjligheter för den som vill delta på en mässa. Ofta räcker det fint med en helt vanlig mässmonter, smakfullt designad med tekniska expo-lösningar som matchar ett specifikt behov. Men ibland vill man kunna sträcka sig längre, bortom montern och nå en publik utanför själva mässan.

Vi hjälper dig inte bara med din monter och utställningsmiljö, vi hjälper dig också att utforska vilka möjligheter som kan möta och matcha dina behov. Allt för att maximera värdet av dina investeringar.

Expo för KIA

Framtidens expo är fysisk och digital

Förr kunde det räcka med en statisk monter där man tog emot sina besökare. Men lägstanivån har höjts. Om du vill få ut maximal effekt av ditt mässdeltagande så behöver din monter kunna förändras efter dina besökare.

Med stora digitala ytor förändrar vi din monter med en knapptryckning. Och med våra tekniska lösningar kan du kommunicera både med fysiska och digitala besökare – på samma gång!

beMatrix monter i Tyskland

Återanvändningsbart, hållbart och miljövänligt

Vi bygger våra montrar i det innovativa och världsledande ramsystemet beMatrix. Systemet kläs med olika sorters material, exempelvis printad forex, tyg eller trä, eller stora digitala LED-skärmar. Som kan återanvändas många gånger om.

Det gör våra montrar hållbara, inte bara för din plånbok utan också för miljön. Och beMatrix-ramarna vi använder kan vi via vårt partnernätverk ta in på valfri plats i världen – vilket minimerar behovet av transporter.

Adapt lager i Linköping

Inte bara teknik, även lager och logistik

Vi äger själva all utrustning som krävs för att bygga våra montrar. Utrustningen förvaras på vårt 4000 m2 stora centrallager och den hanteras av våra erfarna expotekniker. På så sätt kan vi garantera en trygg och säker leverans.

På vårt centrallager lagrar vi också våra kunders material, på lång eller kort tid. Vi hjälper till med in- och utleverering av material, provbyggnationer och logistik världen runt.

Vad våra kunder säger


“Det finns ingenting som jag inte skulle kunna be Adapt om, känns det som”

– Sophie Lindhe, Brand Project Specialist, Billerud