Vi skapar och installerar lättanvända tekniska lösningar

Med vår bild-, ljud- och ljusteknik kan du skapa upplevelser och kommunicera ut budskap i eventlokaler, showrooms, studior och konferensrum.

Våra kunder har ofta samma behov; all teknik skall fungera som en helhet, den skall enkelt kunna styras utan förkunskaper, och den skall fungera långsiktigt och problemfritt. Det är vi experter på.

Vi har specialiserat oss på att skapa interaktiva installationer där all teknik är ihopkopplad och enkelt kan styras från en app eller panel. Vi tar ett helhetsansvar och driver aktivt arbetet med projektering, installation, service och support.

Du är självklart också välkommen att köpa enbart utrustning av oss. Vi hjälper dig välja rätt teknik till ditt projekt.

Bil i butik med LED-skärm, ljusteknik och touchskärm. Adapt stod för installation av teknik.

Vi designar och bygger showrooms, auditorium, studior och konferensrum

Många kunder kommer till oss med en vision som skall förverkligas eller ett behov som behöver lösas. Du kanske vill bygga en studio, ett effektfullt showroom eller få på plats en fungerande ljud- och bildlösning i ett auditorium.

Men det är inte alltid självklart att veta vilka funktioner som faktiskt behövs eller vilka behov som efterfrågas av användarna. Det hjälper vi dig reda ut.

Vi har lång erfarenhet av av installation av teknik och skapa tekniska lösningar för olika sorters installationer. En viktig del i vårt arbete är att säkerställa syfte och rätt funktioner för de som skall använda tekniken.

Studio för digitala möten och hybridevent

Nu kan du bygga en egen studio för livesändningar, streaming och digitala möten

Med en egen studio kan du genomföra digitala event, möten och livesändningar med högre kvalitet på ljud, ljus, bild och streaming. Vi är specialiserade på tekniska lösningar och designar och installerar din studio åt dig.

En installation för studio består av till exempel kameror, LED-skärmar, mikrofoner, högtalare, ljus och streamingserver. Allt som du behöver för att livestreama möten, hålla videokonferenser, lyssna på föreläsningar eller delta i utbildningar.

Showroom och eventlokal med tekniska lösningar

Vi driver ditt projekt hela vägen från idé till support

I våra projekt tar vi ett aktivt helhetsansvar där vi ser till att arbetet hela tiden drivs framåt.

Tillsammans med dig tar vi fram ett koncept och en idé som vi sedan projekterar och installerar. När installationsarbetet är slutfört utbildar vi de som skall arbeta med tekniken dagligen.

Efter avslutat projekt kan våra kunder teckna serviceavtal med oss. Då hjälper vi till med löpande support, service och underhåll.

Ljud, ljus och bildteknik kan styras från mobiltelefon

Funktionerna skall kunna styras utan förkunskaper

En installation av teknik; ljud-, ljus- och bildteknik är ofta tekniskt avancerad. Men det betyder inte att den måste vara komplicerad att använda.

Våra lösningar bygger på att vem som helst skall kunna styra funktionerna i en installation helt utan förkunskaper. Med en knapptryckning på en touchskärm, eller din vanliga mobiltelefon, kan du styra en hel upplevelse i ett rum.

Självklart kan du också bestämma vilka användare som har behörighet till olika funktioner.

Passar en LED-skärm, projektor eller display bäst?

Behövs en stor eller liten bildskärm? Hur ljust kan det vara i rummet? Hur nära bildytan kan gästerna sitta? Och vilken upplösning krävs?

När man skall bestämma vilken sorts bildyta som behövs kan frågorna vara många. Vi installerar LED-skärmar, projektorer med dukar och olika sorters displayer. Efter hundratals installerade skärmar vet vi vad som fungerar bäst för olika ändamål.

Vad våra kunder säger


“Samarbetet med Adapt har fungerat över förväntan – vi har fått precis det vi önskade och lite till”

– Gustav Natt och Dag, Projektledare Ebbepark

“Adapt always find creative solutions to make difficult things easy”

– Fredrik Svahnberg, CEO Pixilab

“Adapt har blivit vår huvudleverantör och standard när vi behöver hjälp med kritiska AV-lösningar i våra projekt”

– Patrick Mollbrink, Brand Experience Manager, SAAB

“Det som slagit mig mest är hur flexibel, snabb och samarbetsvillig Adapts personal är – även när vi kommer med många snabba uppdrag och ändringar!”

– Ludvig Daver, Deputy Commissioner General, EXPO2020

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Kundansvarig projektledare

Chris Card