Kakor

På adapt.se och studioadapt.se använder vi kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Huvudsyftet med kakor är att underlätta för dig som besöker våra webbplatser.

Vår hållning är att samla in så få kakor som möjligt. I den mån det görs har vi sammanställt lite information här nedan.

Adapts policy om kakor gäller för samtliga bolag, juridiska personer, namn, marknads- och kommunikationsplatser hänförliga till Adapt AB, organisationsnummer 559177-8153.

Vi kan använda information som vi samlar in av följande huvudskäl:

 • För att driva vår verksamhet och tillhandahålla (inklusive förbättra och justera) de tjänster vi erbjuder.
 • För att uppfylla vårt åtagande som kund, leverantör och arbetsgivare.
 • För att skicka kommunikation, inklusive kampanjer och nyhetsbrev.
 • För att marknadsföra våra tjänster och visa annonser, på våra egna webbplatser och på plattformar där vi har tillstånd från dig eller där det är tillåtet enligt lag.

Av dessa skäl kan vi kombinera data vi samlar in för att ge dig en smidigare, mer sammanhängande och personligt skräddarsydd upplevelse. 

Personuppgifter som vi samlar in

Adapt kan samla in data för att säkerställa att våra tjänster fungerar effektivt och för att vi kan ge dig bästa möjliga upplevelse. En del av denna information ger du oss direkt, till exempel om du skulle registrera dig för vårt nyhetsbrev, ladda ner en guide, registrera dig för ett event eller kurs eller kontaktar oss i annat syfte.

Vi får del av informationen genom att registrera hur du interagerar med våra tjänster, till exempel genom kakor på våra webbplatser. Om och när vi behandlar dina personuppgifter gör vi detta med ditt samtycke och/eller baserat på legitima intressen och behov. Vilken data vi samlar in beror på sammanhanget för dina interaktioner med Adapt, det vill säga vilka val du gör, inklusive dina integritetsinställningar och de tjänster och funktioner du använder. Uppgifterna vi samlar in kan innehålla följande:

Namn och kontaktuppgifter

Vi kan samla in ditt för- och efternamn, e -postadress, befattning, företag, antal anställda på företaget och andra liknande kontaktuppgifter.

Demografisk data

Vi samlar in uppgifter om dig, till exempel ålder, kön, land och språkinställning.

Användardata

Vi kan samla in ​​information om vilka sidor du besöker och vilka guider du laddar ner. Detta kan också onfatta information om din IP -adress.

Intressen

Vi kan samla in uppgifter om dina intressen, till exempel vilken typ av innehåll du är mest intresserad av baserat på vad du tittar på eller berättar för oss.

Vi kan samla in information som du lämnar till oss och innehållet i meddelanden som du skickar till oss, till exempel information i vårt kontaktformulär eller feedback som du skriver, eller frågor och information som du skickar till support.

Hur vi använder dina personuppgifter

Vi använder information som vi samlar in av följande huvudskäl, som beskrivs mer detaljerat nedan:

 • För att driva vår verksamhet och tillhandahålla (inklusive förbättra och justera) de tjänster vi erbjuder.
 • För att uppfylla vårt åtagande som kund, leverantör och arbetsgivare.
 • För att skicka kommunikation, inklusive kampanjer och nyhetsbrev.
 • För att marknadsföra våra tjänster och visa annonser, på våra egna webbplatser och på plattformar där du har tillstånd från dig eller där det är tillåtet enligt lag.

Av dessa skäl kan vi kombinera data vi samlar in för att ge dig en smidigare, mer sammanhängande och personligt skräddarsydd upplevelse. 

Kommunikation

Vi kan använda data för att hålla kontakten med dig. Till exempel kan vi kontakta dig via [e -post, telefon eller på annat sätt] för att svara på dina frågor om våra erbjudanden och tjänster. Vi skickar dig också nyhetsbrev när du prenumererar på våra mejl. Om du inte längre vill få vårt nyhetsbrev kan du avsluta prenumerationen på ett specifikt nyhetsbrev eller all Adapts kommunikation. Vi kommer då att radera dina personuppgifter.


Annonser & case

Vi kan använda de uppgifter vi samlar in genom våra interaktioner med dig på vår hemsida, e -postmeddelanden och tredjepartswebbplatser för att visa annonser eller case. 

Kakor och liknande teknik

Adapt kan använda kakor för att förbättra tjänsterna och användarupplevelsen på vår webbplats och för att utföra nödvändig affärsverksamhet, samt tillhandahålla statistik om användningen av hemsidan eller tjänsten.
Om du besöker en hemsida lagras en liten textfil som innehåller textinformation, en så kallad kaka, på besökarens dator. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 1 juli 2011, bör alla som besöker webbsidor informeras om vad kakor används till och godkänna deras användning.

Du kan själv bestämma om du accepterar kakor eller inte. Detta kan ställas in i din webbläsare. 

Dina individuella rättigheter

Adapt följer gällande dataskyddslagar i Europeiska unionen, som inkluderar följande rättigheter:

 • Om behandling av personuppgifter baseras på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla ditt samtycke för framtida behandling av personuppgifter.
 • Du har rätt att begära ett registerutdrag (enligt definitionen i lagen), tillgång till en kopia av dina personuppgifter och begära rättelse och, under vissa omständigheter, radering av dina personuppgifter.
 • Du har rätt att motsätta dig behandling av dina personuppgifter.
 • Du har rätt att lämna in klagomål till en dataskyddsmyndighet.

Lagring av personuppgifter

Adapt behåller personlig information så länge det är nödvändigt för att tillhandahålla produkterna och tjänsterna, uppfylla de transaktioner du har begärt och godkänt, eller för andra nödvändiga ändamål, såsom att uppfylla våra juridiska skyldigheter, lösa tvister och verkställa våra avtal. Eftersom dessa behov kan variera för olika typer av data och för olika typer av produkter, tjänster och sammanhang kan faktiska lagringsperioder variera. Kriterier som avgör hur lång tid vi lagrar data är, till exempel hur länge en uppgift behövs för att tillhandahålla produkter och tjänster?

Om du inte vill att kakor ska sparas eller vill ta bort redan satta kakor

Du kan själv göra inställningar i din webbläsare som automatiskt nekar till lagring av kakor eller som gör att du informeras varje gång en webbplats vill lagra en kaka. Du kan också gå in och radera alla kakor som satts tidigare. Vilka inställningar du kan göra beror på vilken webbläsare du använder, se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Ändringar av denna sekretesspolicy

Vi uppdaterar vår sekretesspolicy kontinuerligt för att återspegla ändringar av våra tjänster. 

Kontakta oss

Om du har frågor om dina personuppgifter vänligen kontakta någon av Adapts affärsansvariga.