Logistik

Adapts lager och logistikcentra är placerat i Linköping för att ha nära till Sveriges största städer; Stockholm, Göteborg och Malmö. På vårt 3000 m2 höglager förvarar vi vår egen utrustning samt lagerhåller våra kunders material mellan olika projekt. Vi erbjuder också långtidsförvaring med leveranskontroll.

För att kunna garantera leveranssäkerheten i våra projekt kör vi majoriteten av våra transporter i egna fordon. Att vi äger hela transportkedjan själva gör att vi kan vara flexibla och snabbt ställa om när förändringar sker. Våra chaufförer har stor vana av att köra känsligt material och vet hur utrustningen skall packas rätt för att inget skall bli skadat under transporten. De tar hand om lastning och lossning och säkerställer att utrustningen levereras på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vi turnerar med våra produktioner över hela Europa och har stor vana av att både köra och arbeta i och utanför Sveriges gränser. Förutom samtliga nordiska länder har vi också kört igenom och arbetat i större delen av Europa.

På vårt centrallager i Linköping hyr vi ut lagerplatser för alla typer av gods. Ett exempel är turnerande produktioner och mässmontrar där utrustningen behöver lagras mellan stoppen. Du kan också hyra enstaka pallplatser på kort eller lång tid.

Vårt lager i Linköping har möjlighet att ta emot och lämna ut gods dygnet runt vid föranmälan. Vi lossar och lastar godset åt dig och tar vid behov hand om logistiken kring allt material. Vi har också möjlighet att montera upp och ned utrustning, vårda material och säkerställa att allt fungerar innan en avgående leverans. Eftersom ditt material lagras på samma område som vår interna utrustning och teknik kan vi garantera att säkerheten är hög.