Information

Hos oss kan du hyra eller köpa Novastar VX6s | LED controller. Väljer du att hyra kan du göra det på kort eller lång tid. Våra hyrespriser och försäljningspriser är färskvara. Vi ber dig därför kontakta oss för att få ett aktuellt prisförslag på Novastar VX6s | LED controller. Kontakta vår säljavdelning för mer infomation.

Novastar VX6s | LED controller

VX6s är en allt-i-ett-videokontroller som integrerar sändningskortfunktioner med videobehandling. Designad med kraftfull videobearbetningskapacitet, den stöder 7 videoingångar och 6 Gigabit Ethernet-utgångar.

Baserat på den kraftfulla FPGA-bearbetningsplattformen stöder VX6s flera växlingseffekter, såsom snabb sömlös växling och fade men också en intern skalningsfunktion som ger flexibel skärmkontrollupplevelse och enastående videopresentationer.

VX6s är också mycket lämplig för fasta installationsprojekt tack vare den inbyggda mediaspelaren med omedelbar innehållsuppspelningsfunktion när USB-minnet är anslutet, därför den idealiska lösningen för medelstora till stora LED-skärmar.