Det här är Adapt

Adapt designar, producerar och levererar audiovisuella lösningar; för fysiska möten och events, mässor och utställningar samt fasta tekniska installationer. Vi skapar och bygger starka och bestående upplevelser.

Som en ledande aktör i vår bransch har vi en gedigen meritlista med genomförda projekt för nationella och internationella kunder, stora som små. Vår bas är Sverige och vi arbetar sömlöst med uppdrag över hela världen; i Asien, USA, i Europa och naturligtvis över hela Skandinavien.

Google Cloud Summit Conference in Stockholm. Wide screen projection solution.
Vi designar, bygger och genomför audiovisuella event- och expolösningar med egen utrustning och personal.

Adapt har funnits i 25 år och vår drivkraft har alltid varit att kontinuerligt utvecklas och att ständigt bli allt bättre; att vi som bolag presterar och levererar över förväntan. Det är med våra verktyg teknik, kunskap och innovation som vi skapar upplevelser som gör skillnad för våra kunder, när och där det betyder som mest.

Vi hoppas att du vill vara med och skapa nästa starka audiovisuella upplevelse tillsammans med oss. Varmt välkommen att slå en signal eller att skicka ett meddelande – vi ser fram emot att prata med dig.

World map showing the international audiovisual projects Adapt has worked with around the world.
Vi har stor erfarenhet av att arbeta med internationella kunder och genomför projekt över hela världen.

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

Viking Grandin