Sweden Innovation Days 2024

Vi vill rikta ett stort tack till arrangörerna Vinnova, Energimyndigheten och Formas i samarbete med SISP och Business Sweden för deras engagemang under tre intensiva dagar i Studio Large på Västmannagatan 15 i Stockholm.

SWEDEN INNOVASION DAYS 2024 INNEHÖLL MÅNGA SPÄNNANDE DISKUSSIONER OM INNOVATION

Med över 45 talare både digitalt och fysiskt, ett stort team tekniker och en omfattande kameraproduktion genomfördes det årliga internationella eventet Sweden Innovation Days i vår studio large på Västmannagatan 15 i Stockholm. Över 2 400 personer från hela världen anmälde sig till eventet som varade i tre dagar. Syftet med dagarna är att förena globala innovationsaktörer, samt främja partnerskap som strävar efter att skapa en mer hållbar värld.

Sweden Innovation Days har återigen valt att sända sitt event digitalt i stället för att arrangera det fysiskt. Att hålla evenemanget digitalt medför en rad fördelar. Där en av de främsta är att man når en mycket större publik. De som inte har möjligheten att delta live kan se  eventet i efterhand. Eventet sändes ut på både Vinnovas Youtube kanal (vinnovase – YouTube) samt på den digitala plattformen Twebcast. Produktionen finns att se i efterhand på swedeninnovationdays.se.

STUDIO LARGE ÄR EN FLEXIBEL STUDIO SOM PASSAR TILL ALLT FRÅN PANELDEBATTER TILL SPÄNNANDE FÖRELÄSNINGAR

Adapt är stolta att vi i över tre år fått vara med och arrangera detta digitala event hos oss, och i år tillsammans med eventbolaget Creative Meetings. Vi vill även tacka Vinnova och övriga arrangörer för ett fantastiskt samarbete. Vi ser fram emot många fler år av samarbete och innovation.


Sweden Innovation Days 2024