Information

Hos oss kan du hyra eller köpa Touchtable 180. Väljer du att hyra kan du göra det på kort eller lång tid. Våra hyrespriser och försäljningspriser är färskvara. Vi ber dig därför kontakta oss för att få ett aktuellt prisförslag på Touchtable 180. Kontakta vår säljavdelning för mer infomation.

Har du frågor? Kontakta gärna

Jonas Möller

Touchtable 180

Interaktivt multitouchbord för aktiva presentationer. Perfekt för event och mässor.

Vårt interaktiva multitouchbord gör dina presentationer spännande och engagerande. I bordet kan du ladda in alla dina vanliga filer och presentera dem på ett snabbt och effektfullt sätt. Touchbordet kan visa alla vanliga format; bilder, filmer, PDF-filer, powerpoint, word, excel samt onlinematerial som exempelvis hemsidor.

Touchbordet är bestyckat med en 46″ fullHD(1920×1080) multitouchskärm som är vattentät. Det innebär att bordet kan användas som ståbord/cafébord samtidigt som man fikar. Om du råkar spilla ut sin dryck på det är det bara att torka av. Det är alltså perfekt för mässmontrar och event där bordet kan användas som avlastningsyta för fikasugna gäster samtidigt som du visar din presentation.

Bordet innehåller en PC som allt material laddas in i. PC’n har 2 st USB-portar samt anslutning till extern skärm. Om du kopplar bordet till en extern skärm så kan du med en ”swipe” kasta över innehåller från touchbordet upp på skärmen – något som är mycket effektfullt när man visar presentationer eller filmer.

Programvaran som presentationerna körs ifrån heter ”TouchTech Lima”. Här kan du läsa mer om hur programvaran fungerar. Den är mycket lättanvänd och det går snabbt och enkelt att ladda in ditt material i bordet. När du hyr eller köper ditt touchtable av oss så hjälper vi dig skapa ditt eget upplägg för ditt material så att du kan visa det på ett snabbt, snyggt och enkelt sätt.