Bildteknik

Bildteknik är ett av de viktigaste verktygen vid ett modernt evenemang. En bild säger mer än tusen ord och det gäller i högsta grad i vår visuella bransch. Utan fungerande bildteknik kan inte talaren få fram sitt budskap, du kan inte visa den där nomineringsfilmen på eventet eller se en närbild på artisten som står på scenen.

Adapt skapar avancerade bildlösningar för alla sorters projekt och platser; event, konferenser, konserter och livesändningar. Vi hyr ut, säljer och installerar bildteknik. Här kan du se och boka vår bildteknik som finns för uthyrning.

Vi erbjuder bland annat följande lösningar och teknik:

Storbildsprojektion

Små och stora projektorer och dukar för alla sorters projektionslösningar. Vi genomför också så kallad projektionsmappning på byggnader och objekt.

Bildskärmar och monitorer

Alla sorters bildskärmar i storlekar från 19″ till 103″. Vi har vanliga ”konsumentskärmar” och proffsskärmar med extra ljusstark reflexfri bild som kan stå på dygnet runt.

LED-skärmar

Våra högupplösta och mobila LED-skärmar kan användas både inomhus och utomhus. De ger en perfekt bild även i en fullt upplyst miljö och är därför ett mycket bra alternativ när en projektor inte kan användas.

Mixplatser för bild

Bildswitchar, bildmixers, kördatorer, mediaservrar och klickers. Vi har all utrustning som behövs för att skapa och mixa olika bildkällor.

Kamerakedjor

Vi erbjuder ett brett urval av kameralösningar för livesända event och streamade möten. Från mindre enklare mobila kameror till kompletta kamerakedjor för broadcast.

Signaldistribution

Splitters, fiberkablage, extenders och de tillbehör som krävs för att distribuera videosignal på olika sätt.