Livestreaming

Adapt hjälper dig att sätta upp en livestreaming för ditt event eller möte. Från våra studior kan företag och organisationer genomföra inspelningar, livesändningar, hybridevent och hubmöten. Våra fasta studior finns i olika storlekar i centrala Stockholm och Göteborg. Vi kan också bygga upp en mobil studio i dina egna lokaler.

Här kan du läsa mer om Adapts permanenta studior.

Streamen kan enkelt läggas in på en vanlig hemsida eller i en digital interaktiv plattform. Tittarna kan sedan se din livestream via en vanlig webbläsare. De kan också skicka in frågor och chatta med studion. Om du har externa talare kan de kopplas upp mot studion med hjälp av Zoom eller Teams. 

Livestreaming på butiken & other stories för deras shoppingevent
Vi kan bygga upp en mobil studio på valfri plats. Som här, på butiken ”& other stories” huvudkontor när vi livestreamade deras första shoppingevent.

Adapts studior innehåller allt teknik som behövs för att producera och livestreama ett event; ljudteknik, ljusteknik, bildteknik, kameror, streamingserver samt tekniker. Vi kan även hjälpa dig med koncept, projektledning och talarcoachning.

Mer information om Adapts studior och lösningar för livestreaming finns på vår sida www.studioadapt.se.

Livestreaming för företaget SAAB
Företaget SAAB är en av Adapts återkommande kunder. På uppdrag av dem livestreamar vi projekt både från deras huvudkontor och från våra studior ut till kunder och partners i hela världen.