Montersystem

Vi har effektiva och moduluppbyggda montersystem och lösningar som gör byggnationen av ett expo eller en mässmonter snabb, snygg och effektiv. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning som innehåller design, byggnation och demontering. Vill du hellre bygga och hantera din monter själv är du välkommen att hyra eller köpa de delar du behöver av oss.

Med beMatrix går det snabbt att bygga montrar. På den här mässan byggde Adapt på uppdrag av GL Nordic samtliga montrar i beMatrix.

När Adapt arbetar med montersystem använder vi framförallt det innovativa och återanvändningsbara systemet beMatrix. Det är ett system som på kort tid blivit branschstandard tack vare sin flexibilitet och att det går att återanvända i ett stort antal olika konfigurationer. Vi har ett mycket stort beMatrix sortiment med ramar, tillbehör och LED-skärmar(LEDskin) som vi både använder i våra egna projekt och hyr ut till kollegor och kunder. Klicka här för att se och hyra vårt beMatrix sortiment.

Man kan enkelt klä beMatrix ramar med olika material, exempelvis printad Forex.

beMatrix är ett kompakt system med låg vikt. Det är därför enkelt att hantera och frakta runt mellan olika platser. Systemet är moduluppbyggt och du kan sätta ihop det helt utan verktyg. Det innebär att du på kort tid kan bygga upp en stor monter med ett imponerande resultat utan att behöva lägga flera dagar med stora personalresurser på byggnationen.

Montersystem i form av beMatrix ramsystem på en mässa
beMatrix ramsystem kan kombineras både med printat material och infällda LED-skärmar.

Olika printade produkter som skivor, tyger och bakbelysta skyltar kan monteras direkt i beMatrix ramarna och kan återanvändas flera gånger. Det ger en hållbar, miljöbesparande och kostnadseffektiv lösning eftersom din monter kan återanvändas många gånger.

Studiolösning som är byggd i beMatrix.
Den här studiolösningen är byggd i beMatrix. Sidoväggarna är klädda i träpaneler och mittendelen består av en beMatrix LEDskin LED-skärm.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Jonathan Olsson