Studio medium

Mellanstor studio i sekelskiftesmiljö

Studio Medium ligger i en vacker sekelskifteslägenhet en våning upp från Västmannagatan 15. I studiorummet finns, förutom en 4×2,5 m stor digital LED- bakgrund, också en ståtlig kakelugn som gör sig mycket fint i kamerabild.

I studiohyran ingår all grundteknik som krävs för att genomföra en professionell sändning; studioljus, ljudutrustning, bildteknik, streamingserver samt 2 st kameror. Sändningen kan enkelt skalas upp genom tillägg, se info här.

Studion är anpassad för produktioner där maximalt 4 personer är i bild samtidigt. Själva studiorummet är 4,3 m brett och x 6 m djupt. Produktionsrummet, där teknikerna sitter, är placerat i ett angränsande rum med fri sikt in i studion.

Studiomiljöer

Huvudyta

Den stora spelplatsen i studion är 4 m bred och 3 m djup. Som bakgrund används en digital LED-skärm som är 4 m bred och 2,5 m hög. På ytan får man plats med exempelvis 3-4 fåtöljer, ett ståbord eller en fri yta på sidan för ensamma talare.

Moderatoryta

På långsidan i lokalen finns också en kakelugn som kan användas som extra spelyta, exempelvis för ett panelsamtal eller en moderator.

Möbler

I grundhyran ingår 2 x vita ståbord, 1 st matta och soffbord. Ni får gärna ta med egna möbler.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Julia Engström