Återanvändningsbar monter för Walley på mässan D-Congress 2022

Inför Walleys deltagande på mässan D-Congress hjälpte vi dem att bygga en monter i samma stil som tidigare där de återanvände både koncept och inredning. Därigenom skapade vi en monter som var hållbar samt att kunder och besökare direkt kunde känna igen sig.

När det var dags för mässan D-Congress 2022 fick vi ännu en gång förtroendet av Collector att bygga en monter. Syftet var att återigen demonstrera deras digitala betallösning Walley. Även denna gång utgjorde montern en social yta där besökarna kunde mötas och mingla med både varandra och utställaren. 

Återanvände både koncept och inredning

Eftersom montern knöt an till samma koncept som förra gången återanvände vi delar av det tidigare innehållet. Även denna gång fyllde vi därför montern med en juicebar så att besökarna skulle kunna njuta av ett glas färskpressat. Vi återanvände också delar av inredningen som möbler, belysning och pelarinslagning. Det innebar således att montern var inredd i samma stil och färger som året innan.

Styrde tekniken digitalt

Det vi gjorde annorlunda denna gång var att vi monterade den digitala tekniken både på sidan och upptill i montern. För att slippa sladdar och för att på ett smidigt sätt kunna styra vad skärmarna visade hade vi kopplat ihop tekniken med Blocks. Därigenom kunde vi hantera både skärmar och ljus direkt via en vanlig surfplatta. Det var således mycket enkelt att växla innehåll på skärmarna samt att reglera ljuset i montern. Därmed gick det också snabbt ändra stämningen inför eftermiddagens after work.

Fokus på återanvändning

Att bygga en monter i samma stil och med samma inredning som tidigare bidrar både till hållbarhet och hög igenkänning. Det är alltså bra både för miljön och ekonomin samtidigt som besökarna känner igen sig i montern.

Vill du läsa mer om vad vi gjorde och se hur det såg ut förra gången? Då kan du göra det här.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Claudia Savkovic Garripoli


Återanvändningsbar monter för Walley på mässan D-Congress 2022

Platsplace

Svenska Mässan Gothia Towers, Göteborg

Typ av event

Mässa, Monterbyggnation

På det här eventet utförde vi följande tjänster

Koncept & design, Montersystem, LED-skärmar