Hybridmöte

Ett hybridmöte kombinerar fysiskt och digitalt deltagande samtidigt vilket innebär att du kan ha deltagare både på plats och på distans. Dina digitala deltagare kan därför befinna sig var som helst i världen som i en studio, en annan hybridlokal eller delta hemifrån via en digital mötesplattform.

När du genomför ett hybridmöte utgår mötet oftast från en studio eller en hybridlokal. I lokalen finns fysiska deltagare samtidigt som deltagare på distans kan medverka digitalt via en interaktiv event- eller mötesplattform. Det är också därigenom som du sänder ditt möte och engagerar dina deltagare, både dem på plats och dem på distans. Alla kan därför vara med och påverka innehållet genom att ställa frågor till studion, delta i omröstningar eller gruppdiskussioner.

Deltagare på ett hybridmöte
När du genomför ett hybridevent kan du ha fysiska deltagare på plats i studion och digitala deltagare på distans.

Nätverk för hybridmöten

Adapt har studior och lokaler för att producera hybridmöte eller hybridevent i både Stockholm och Göteborg. Vi har även en mobil studio som går att använda på valfri plats. I ett unikt samarbete med Filmstaden kan vi också genomföra hybridmöten med hjälp av biografer över hela Norden. Alla våra studior går att koppla ihop med varandra och Filmstadens biosalonger. Därigenom kan vi också erbjuda Nordens största arena för hybridmöte: Cinema Connect.

Hybridmöte lansering
Hybridproduktioner passar för alla typer av event och till och med för lanseringar av bilar.

Planera mötets innehåll

En av de stora utmaningarna för ett hybridmöte är att skapa innehåll som engagerar både de fysiska och digitala deltagarna. Det är inte säkert att det som fungerar på plats fungerar lika bra på distans. Eftersom det kan vara svårare att hålla intresset uppe framför en skärm bör innehållet varken vara för långt eller tungt. Det är också viktigt att de digitala deltagarna inte heller glöms bort utan inkluderas i hybridmötet. Ett tips är därför att förbereda anpassat innehåll till pauserna när de fysiska deltagarna har lunch, fika eller mingel med varandra.

Hybridmöte i hybridstudio
I vår hybridstudio på Fotografiska i Stockholm kan du genomföra hybrida möten, sändningar och event.

Vi producerar ditt hybridmöte

Till oss kan du alltid vända dig om du behöver hjälp med att genomföra ett hybridmöte eller hybridevent. Våra experter har stor kunskap och erfarenhet av att skapa kreativa koncept och projektleda både fysiska, digitala och hybrida möten och event. Vi erbjuder allt från idé och design till planering och produktion av ditt hybridevent. Naturligtvis väljer du själv med vad och i vilken utsträckning du vill ha hjälp i ditt projekt. Varmt välkommen till oss!