Hybridstudio F1 Fotografiska

Hybridstudion F1 i Stockholm är ett samarbete mellan Fotografiska och Adapt. Den ligger i Fotografiskas 390 m2 stora lokal F1. Den kan användas som en stor studio för digitala sändningar eller som en hybridstudio med både digitala och fysiska besökare. Lokalen fungerar för alla sorters projekt; konferenser, event och mässor.

Studion är effektfullt inramad med en bredbildsprojektion som täcker de tre huvudväggarna. Med systemet WatchOut projicerar vi bilder, presentationer och filmer över hela den 55 meter breda ytan. Projektionen ger stora möjligheter att arrangera och livesända ett event i vilken miljö som helst. Med ett knapptryck kan lokalens väggar förändras till en karibisk strand, franska alptoppar med snöiga backar eller ert eget kontor. Här kan du se en introduktionsfilm som visar studions olika delar.

Här kan du se exempel på hur WatchOut projektionen ser ut: Film 1 / Film 2.

Lokalen F1 ligger på entréplan i Fotografiskas östra del. I lokalen finns två stora dörrar som kan göras om till panoramafönster med utsikt mot vattnet och Stockholms inlopp. Dörrarnas bredd gör det möjligt att till och med köra in en bil i lokalen.

Hybridstudion är grundutrustad med all ljud-, ljus- och bildteknik som krävs för att genomföra ett professionellt event. Tekniken kan enkelt anpassas och kompletteras för att passa just ditt projekt.

Hybridstudion kan också kopplas ihop med Adapts övriga studios och med andra lokaler, exempelvis Filmstadens biografer i hela Norden eller era egna kontor, och den blir då navet i ett större hubmöte.

Vill du boka Gothia Studio för din sändning, möte eller event? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Julia Engström