Studio Large

I Studio Large kan du genomföra alla typer av eventprojekt; interaktiva möten, konferenser, bolagsstämmor, produktlanseringar och talkshows. Du har 250 m2 yta helt för dig själv med egen ingång direkt från gatan. Själva studiorummet är 140 m2 med hela 4 m takhöjd. Studiorummet har ett inbyggt scenhus som kan användas för liveframträdanden eller som extra studioplats.

I studiohyran ingår allt som krävs för att göra en basproduktion. Om du behöver utökad funktionalitet så kan studion enkelt skalas upp med tillägg – se sida 7. Studion är grundutrustad med en 6 x 2,5 meter LED-vägg som fungerar som bakgrund och presentationsyta, kameror, ljud- och ljusteknik samt streamingserver. Produktionsplatsen är placerad i studiorummet vilket innebär att kommunikationen med till exempel programledare och talare är direkt.

I Studio Large kan vi normalt ha en livepublik på upp till ca 30 personer. Du kan också koppla ihop ditt event med deltagare på distans för interaktion och diskussion. I studion finns kringytor som gör det enkelt att ta hand om ditt team och dina gäster; garderob, lounge, kök, arbetsrum, konferensrum och tre toaletter. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

Studio environments

Huvudyta

Den stora spelplatsen i studion är 9 m bred och 5 m djup. Som bakgrund används en digital LED-skärm som är 6 m bred och 2,5 m hög.

På ytan får man plats med exempelvis 3-4 fåtöljer, en moderatordisk och en fri yta i mitten för ensamma talare.

På respektive sida om LED-skärmen finns två vinklade sidor som är täckta med svart, veckat, ljusatt tyg. Tyget kan mot en tilläggskostnad bytas ut mot ett eget print.

Scenen

På kortsidan i lokalen finns en mindre scen som kan användas som extra spelyta, exempelvis för ett sittande samtal i fåtöljer eller för ett liveband. Som bakgrund till scenen finns en 75” skärm.

Möbler

I grundhyran ingår 2 x vita ståbord, 4 x fåtöljer, 1 st matta och soffbord. Ni får gärna ta med egna möbler.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Julia Engström