Studio Small

Liten studio med stora möjligheter

Studio Small är vår minsta studio, perfekt för det mindre projektet med en eller två personer i bild samtidigt. Studion har en spelyta om 3 x 2 meter och passar därför extra bra för till exempel presentationer, digitala utbildningar eller intervjuer. Den kan också användas som break-out studio i en större produktion.

Studio Small är flexibel och kan användas med den inbyggda 75” skärmen på väggen eller med en green-screen bakgrund (som ingår i grundkostnaden). Framför spelytan finns två monitorer som kan användas för att presentatörerna skall kunna se sin presentation, anteckningar och talare som ansluter via länk.

Precis som i våra övriga studios ingår all grundteknik som behövs för en professionell produktion och streaming.

Studiomiljöer

Studio small är flexibel. Den kan i sitt grundutförande användas antingen med en 75” skärm eller med en heltäckande green-screen bakgrund.

När studion används med 75” skärm så kan två talare placeras på vardera sida om skärmen runt ett ståbord. Skärmen används då för att visa bakgrundsbilder, presentationer och talare som ansluter via länk.

När studion används med green-screen så placeras en ensam talare i mitten framför bakgrunden. Vi byter sedan virtuellt ut green-screen bakgrunden mot valfri miljö, exempelvis en bakgrundsbild eller en 3D-modell.

Kamerabilden kan också sändas ut med green-screen från vår studio till en annan studio. I den andra studion kan vår kamerabild mixas med kamerabilder från andra studios. På så sätt skapas en sändning där talare från olika studios kan kommunicera direkt med varandra och sändas ut i samma bakgrundsmiljö.

Möbler

I grundhyran ingår 1 st vitt ståbord och 1 st matta och soffbord. Ni får gärna ta med egna möbler.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Julia Engström