Smeg lanserar sina produkter genom ett fysiskt event i studiorna på Fotografiska i Stockholm

I samband med lanseringen av den nya ugnsserien Galileo genomförde Smeg ett event i studiorna på Fotografiska. Eventet anordnades i regi av eventbyrån Contrast och Adapt stod för hela den tekniska produktionen. Så roligt att återigen kunna samla människor fysiskt kring ett härligt och inspirerande innehåll.

När Smeg skulle lansera sina nya produkter genomförde de ett fysiskt event i studiorna på Fotografiska i Stockholm. Eftersom det var den nya ugnsserien Galileo som stod i fokus var således temat för kvällen matlagning. Det var eventbyrå Contrast som fått uppdraget att arrangera eventet och vi på Adapt ansvarade för hela den tekniska leveransen.

Inspirerande aktiviteter och smakupplevelser

Eventet var uppdelat i två lokaler, med aktiviteter i både studio Ellen och Annie. Eventet bjöd på en salig blandning av underhållning med livemusik redan i entrén och senare på kvällen även i studio Annie. Där åt också gästerna middag med både varmrätt och efterrätt samt att det efteråt bjöds på kaffe och mingel i baren.

Event med matlagning
Kocken demonstrerade den nya ugnen samtidigt som hon bjöd gästerna att smaka.

Smegs historia satte stämningen i lokalen

För att maximera möjligheterna i lokalen hade vi fått unika filmer levererade för att visa på den 55 meter breda projiceringsytan. Bland annat en film med Smegs historia som var upplagd som en tidslinje. Där presenterade Smeg alla sina produkter med årtal, ända från starten och fram tills idag. I Ellen genomförde de också en live cooking med en inhyrd professionell kock. Kocken lagade mat som besökarna fick smaka samtidigt som hon även demonstrerade den nya ugnens funktioner och möjligheter. Senare på kvällen visade vi också musikvisuals på väggarna till musiken som livebandet spelade.

Middag på event
På kvällen bjöds det på middag, livemusik och mingel i studio Annie för alla gästerna på eventet.

Innehållsrikt och välorganiserat fysiskt event

Detta var ett både välorganiserat och innehållsrikt event som fyllde en helkväll och med endast fysiska deltagare. Det har verkligen varit jätteroligt att få vara delaktig i detta event för det är ju ändå något visst med det fysiska mötet. Så härligt att återigen kunna samla alla för en riktigt underhållande tillställning med inspirerande innehåll. Vill du veta mer om hur du kan genomföra ett fysiskt, digitalt eller hybridevent? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

David Nerell


Smeg lanserar sina produkter genom ett fysiskt event i studiorna på Fotografiska i Stockholm