Digitalt möte & livestreaming

Genomför ett digitalt möte eller event i någon av våra studior och livestreama direkt till en digital publik. Du kan ha obegränsat antal tittare eller deltagare som dessutom kan befinna sig var som helst i världen. Din publik följer enkelt din livestream via en vanlig webbläsare. Ansluter du även en interaktiv mötesplattform kan de också interagera både med studion och varandra.

I våra studior kan du genomföra ett digitalt möte eller event och livestreama ditt innehåll direkt till en digital publik. Där finns all teknik som du behöver vilket innebär allt från ljudteknik, ljusteknik och bildteknik till kameror, streamingserver och studiopersonal. Adapt driver flera studior i olika storlekar, i både Göteborg och Stockholm, samt även en mobilstudio. Tillsammans med oss kan du genomföra alla sorters digitala event som möten, konferenser, produktlanseringar eller årsmöten.

Deltagare på digitalt möte
När du genomför ett digitalt möte har du fysiska deltagare i studion som leder mötet eller deltar i panelsamtal.

Producera ditt innehåll i våra studior

Du kan genomföra antingen en enkelriktad digital sändning eller ett interaktivt digitalt möte. I studion finns dina fysiska deltagare på plats och leder mötet eller sändningen, deltar i panelsamtal eller intervjuar gästföreläsare. För att ta del av ett digitalt möte eller en livesändning på distans krävs inte heller några komplicerade tekniska förutsättningar. Det går att lägga ut livestreamen på en vanlig hemsida vilket innebär att tittarna tar del av ditt innehåll direkt i sin webbläsare. Väljer du att ansluta en interaktiv eventplattform fungerar den som en digital möteslokal genom vilken dina deltagare kan interagera både med varandra och studion. Externa talare på mötet kan enkelt koppla upp sig direkt mot studion med hjälp av Zoom eller Teams.

Livesändning i studio
Nå ut med information direkt till en stor publik genom att livestreama ditt budskap direkt från våra studior.

Fördelen med livestreaming är tillgänglighet

När du livestreamar från en studio betyder det att du via internet sänder ut ett förinspelat eller liveproducerat innehåll digitalt. Fördelen med livestreaming är att du på ett enkelt sätt kan sända direkt till ett obegränsat antal digitala tittare eller deltagare. Dessa kan befinna sig på olika orter och på hur många platser som helst över hela världen. Det finns alltså ingen begränsning för vare sig antal eller avstånd. Vem som helst kan därför ta del av ditt budskap eller delta i mötet så länge de har en vanlig internetuppkoppling, enhet med webbläsare samt länken till din livestream. Sändningen ger också en hög ljud- och bildkvalitet som i de flesta fall direkt motsvarar en TV-produktion.

Studiopersonal på digitalt möte
Våra experter har stor kunskap och erfarenhet av att producera ett professionellt digitalt möte eller sändning i studio.

Vi hjälper dig skapa ett digitalt möte

Varmt välkommen till oss för att genomföra ett digitalt möte, event eller sändning. Vi hjälper dig med allt från koncept och projektledning till produktion och genomförande. Naturligtvis väljer du själv med vad och i vilken utsträckning du vill ha hjälp i ditt projekt. Våra medarbetare har stor kunskap och erfarenhet av möten och event; fysiska, digitala och hybrida.