Stratsys Live – ett digitalt event med fokus på information och kundnytta.

Stratsys Live har efter kundernas önskemål övergått från att vara ett fysiskt event till ett digitalt event. För 3:e året i rad sänds Stratsys Live från Adapts Studio Large i Stockholm

Stratsys grundade år 2000 och har sedan dess växt till att bli en stor spelare på den svenska marknaden för digitala planeringsverktyg. Bolaget hjälper andra företag med strategisk planering. Det gör de genom att erbjuda digitala produkter som hjälper företag att få rätt saker gjorda, av rätt person och i rätt tid, som de själva beskriver det. När det kommer till att välja studio för Stratsys Live, som är ett årligen återkommande och numera digitalt event, föll valet på Adapt Studio Large på Västmannagatan i Stockholm.

Bild på talare framför kameran på digitalt event
TITTARNA BJÖDS UNDER DAGEN PÅ SPÄNNANDE NYHETER OCH INTRESSANTA FÖRELÄSNINGAR

Stratsys Live har som syfte att informera kunderna om nya produkter. Samtidigt som de berättar om uppdateringar i befintliga tjänster och produkter. Stratsys har sedan 3 år tillbaka sänt eventet digitalt istället för att hålla det fysiskt. Efter förra årets Stratsys Live genomförde de en undersökning. En undersökning där de frågade sina kunder i vilken form de föredrar att eventet hålls. Det visade sig att kunderna föredrar ett digitalt event. Att hålla evenemanget digitalt har många fördelar. Där en av de största är att de når ut till många fler. Alla som inte har möjlighet att delta på evenemanget den här dagen kan få chansen att se det i efterhand och ta del av informationen.

Bild på kameraman som filmar panelsamtal under digitalt event
SKAPA NYA MILJÖER ÄR ENKELT NÄR MAN HAR STORA YTOR ATT RÖRA SIG MELLAN

Studio Large är en flexible studio med flera spelytor

Med hjälp av 2 fasta kameror och en rörlig steadicam skapar vi under 2 timmar en levande show som fångar publiken. Stratsys bjuder publiken på en spännande sändning i form av en talkshow som innehåller panelsamtal, spännande kundresor och föreläsningar.

Stratsys bjuder i år även in tittarna till en spännande föreläsning av Mattias Ribbing. Mattias är en tidigare medlem i det svenska minneslandslaget och författare till flera böcker inom ämnet. Mattias håller en föreläsning om hur man med hjälp av några enkla knep kan lära sig att utnyttja hjärnans kapacitet på ett mer effektivt sätt och samtidigt få mer energi över efter en lång arbetsdag.

Vi tackar Stratsys och Ciceron Group för ett fint samarbete och ser fram emot nästa års Stratsys Live.

Är du nyfiken på hur man kan skapa ett digitalt event som passar just dig? Kontakta mig så hjälper jag dig med planering och svarar mer än gärna på alla dina frågor.

OMRÅDESANSVARIG STUDIO

Jessica Roos


Stratsys Live – ett digitalt event med fokus på information och kundnytta.

Livestreamat digitalt event