Visste du att: Adapt har en hyrshop för teknik!

– I hyrshopen på vår hemsida kan man hyra allt vi har, från stora 4K-projektorer och LED screens till beMatrixramar, surfplattor och roliga Cathchboxmikrofoner, smått som stort – det är helt fantastiskt! Jonas Möller, uthyrningsansvarig här på Adapt, bubblar av entusiasm när han berättar.

Strax efter sommaren lanserade vi vår nya hyrshop för teknisk utrustning. Genom den vill vi göra vår tekniska utrustning än mer tillgänglig att hyra, på ett enkelt sätt. Hyrshopen kompletterar vår vanliga uthyrningsverksamhet och vänder sig främst till vår egen bransch, företag, organisationer och kommunikationsbyråer. Genom hyrshopen kan en kund välja och hyra det man behöver ur vårt stora lager i Linköping.

– Det är verkligen superenkelt! En kund klickar in sig på hyrshopen på adapt.se. Där finns det bilder, fakta och priser på allt. Man kan sortera sin sökning, till exempel på vilket teknikslag man är ute efter eller fabrikat, om man vet det. Vi fixar transport och hjälper givetvis till med att montera och ta ner utrustningen om man vill, säger Jonas Möller.

Att Adapts tekniker kan hjälpa till med att sätta upp och ta ner utrustningen gör att alla slags kunder kan hyra det som behövs. Och det hyrs teknik och utrustning för alla slags behov, som för ett möte eller konferens, en utställning, invigning och mycket annat. Och den som hyr får alltid en personlig kontakt.

– Vi slår självfallet alltid en signal, vi vill ju att det ska gå bra och att kunden fått det man vill ha och att allt funkar fint, säger Jonas Möller. Och man kan givetvis också ringa mig direkt och berätta vad man vill ha om det känns enklare. Annars är vi bara ett klick bort!

Se och upplev mer på: https://adapt.se/hyrshop/.

Welcome to contact me for more information about the content on this page

Jonas Möller

Related

See it all