Adapt fortsätter attrahera nya talanger och kompetenser

Vi växer och utvecklas! Under det senaste året har vi välkomnat fler än 20 nya medarbetare. Vi är idag cirka 60 kollegor som är experter på produktion av event, mässmontrar, streamingstudior och installation och uthyrning av teknik. Extra stolta är vi för att vi attraherat så många kvinnliga kollegor, hela 18 stycken, som valt att arbeta hos oss i en bransch som traditionellt sett har svårt att rekrytera kvinnor.

– Vi är fantastiskt glada för att det är så många duktiga människor med starka kompetenser som sökt sig till Adapt och vill jobba med oss. Det är vår personal som driver utvecklingen framåt och som gör att vi också kan hjälpa våra kunder att genomföra alla olika typer av projekt, säger Viking Grandin, VD och medgrundare av Adapt.

Medarbetare på Adapt
Hos Adapt finns många olika sorters tjänster som inte kräver en teknisk bakgrund

Investerar i organisation, personal och kompetens

Det finns naturligtvis flera anledningar till att Adapt växer och utvecklas men ett av skälen är de interna investeringar i organisation och personal som vi har gjort de senaste åren.

För att stärka vårt erbjudande satsar vi mycket på att rekrytera olika typer av personligheter, kunskaper och erfarenheter för att få in nya krafter och  tankesätt. Eftersom Adapt inte är ett traditionellt teknikföretag finns flera roller inom organisationen som inte är renodlat tekniska utan inriktade på till exempel projektledning, ledarskap och kreativitet.

Eventtekniker på Adapt
Inom Adapt finns också alla möjligheter att lära sig nya saker och att hela tiden fortsätta utvecklas.

Intern utveckling och utbildning

Inom Adapt har vi en väl etablerad företagskultur av lärande, både av varandra och genom interna utbildningar. Det innebär att den anställde inte nödvändigtvis behöver ha teknisk kompetens eller teknisk bakgrund utan istället kan lära sig på plats. Därmed ser vi också till att våra medarbetare har möjlighet att utvecklas på flera sätt och inom olika roller.

Medarbetare på Adapt
Adapt strävar efter att vara en jämställd organisation i en traditionellt mansdominerad bransch. Idag är ca 30% av våra kollegor kvinnor.

Jämställd och flexibel organisation

Det är vår ambition att vara en jämställd arbetsplats. Därför strävar vi efter en jämn fördelning av kvinnliga och manliga anställda där alla har samma villkor och lika möjligheter till utveckling. Adapt erbjuder också en flexibel och rörlig organisation där medarbetarna styr sin egen tid och varifrån de vill arbeta, naturligtvis med hänsyn till kunder, kollegor och projekt. Det gör vi för att kunna vara en arbetsplats för alla oavsett livssituation.

Studiotekniker på Adapt
Vi har stått stabilt i 20 år och är ett tryggt val för både arbetstagare och kunder.

Ett tryggt och stabilt företag

Vi är stolta över att ha varit i branschen i över 20 år och att hela tiden ha stått stabilt igenom flera kriser när branschen gått igenom stålbad. Ett extra gott betyg är att flera av våra kollegor som tidigare i sin karriär arbetat hos Adapt nu valt att återvända till oss. Vi är helt enkelt ett tryggt val för både arbetstagare och uppdragsgivare.

– För våra kunder innebär allt detta att de får tillgång till ännu starkare kompetens som mer kreativitet, bättre projektstyrning och mer teknisk kunskap. Det betyder också att vi helt enkelt är fler som kan vara med och förverkliga deras projekt, säger Viking.

Söker du nytt jobb och är intresserad av att arbeta på Adapt? Då kan du läsa mer om oss och våra lediga tjänster här.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt