Adapt fyller på och tillväxten fortsätter med nyanställda under våren 2022

Adapt fortsätter att växa och stärka sitt erbjudande inom fysiska och digitala möten event, mässor, installationer och uthyrning. Under våren 2022 har Adapt välkomnat ytterligare tio personer inom samtliga affärsområden.

Jag är oerhört glad och stolt över att vi fortsätter att växa, trots skakiga tider. Jag ser vår tillväxt som en kombination av ett stort förtroende från våra fantastiska kunder och samarbetspartners samt helt underbara medarbetare. Det känns och märks att vi gör bättre jobb än någonsin, som det pratas mycket om. Hela Adapt är på en väldigt bra plats just nu och inför framtiden.

säger Viking Grandin, VD på Adapt

Knappt har de nya börjat ta sina platser innan det är dags att fylla på igen. Redan nu är arbetet igång med att rekrytera högt kvalificerade talanger inom bland annat projektledning och med kundansvar. Tillväxten och utvecklingen fortsätter i rasande fart.

De tio nya på Adapt är:

Patrik Simic, 3D visualisering på Adapt, kommer närmast från Svenska Mässan där han arbetat som monterdesigner. Douglas Stier, teknisk projektledare som tidigare var projektledare & ljustekniker Nöjespoolen i Gävle. Dennis Carsemar är ljusansvarig på Adapts lager i Linköping och kommer närmast från Sodexo där han var servicetekniker. Kristian Nyth, projektledare på Adapt Event & Expo, kommer från en tjänst som sektionschef på Light Bureau. Elisabet Rosén är copywriter och kommer närmast från frilansverksamhet. Jonas Wik, är bildtekniker hos Adapt i Stockholm och jobbade senast på Creo Media Group. Jessica Bayley, lagertekniker i Linköping, jobbade tidigare med administration i Storbritannien. Isak Dahlén, teknisk projektledare, med bakgrund inom produktionsteknik från både gymnasiet och kyrkan. Elli Ekenlöw, event tekniker i Stockholm, har innan studerat audiovisuell produktion på högskolan samt Anton Ekström, kundansvarig projektledare med många års erfarenhet av mässbranschen.

Relaterat

Se allt