Adapt ny medlem i det globala nätverket AV Alliance

Adapt har efter en rigorös utvärderingsprocess blivit invald som medlem i det globala produktionsnätverket AV Alliance . Det är ett kvitto på vårt hårda arbete med innovation, kvalité och kompetens – och öppnar upp en ny värld av möjligheter för oss och våra kunder när vi arbetar i internationella projekt.

AV Alliance är ett globalt nätverk av privatägda och entreprenörsdrivna premiumföretag som arbetar med avancerad ljud-, ljus- och bildteknik. Nätverket har 83 medlemmar i 50 länder och startades 2012 med syfte att knyta ihop premiumleverantörer över hela världen för projektsamarbeten, nätverkande och kompetensutbyte.

En av de största utmaningarna när man arbetar i internationella projekt är att hitta lokala partners och leverantörer som håller en jämn och hög kvalité i både kompetens och produkter. Som invald medlem i AV Alliance får vi tillgång till rätt utrustning och trygg personal över stora delar av världen, samtidigt som vi också kan stötta våra internationella kollegor när de skall genomföra produktioner i Skandinavien.

Planerar du att genomföra ett event eller en mässa utanför Sverige? Inga problem, hör av dig till oss så hjälper vi dig med produktionen!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt