Adapt söker: Produktionsledare Expo

Har du en teknisk bakgrund inom expo eller event eller kanske både och? Vi växer så det knakar och behöver dig som en viktig ny kugge i vårt redan starka lagbygge. Du gillar att jobba självständigt och är van vid att hantera det tekniska arbetet i expoprojekt. Och så pirrar det till lite extra inför att vara med och utveckla Sveriges vassaste expo- och eventbolag!

Varmt välkommen till Adapt!

Du är lika noggrann som snabb. Du är en fena på att hantera tidplaner, göra bokningar och planera leveranser, boka och leda byggpersonal, hålla budget och säkerställa att alla kvalitets- och säkerhetskrav är på plats. Du är djupt involverad tidigt i ett projekt och är vid dess sida, på plats, hela vägen till slutet och uppföljningen. Du formligen älskar att vara spindeln i nätet och tar en ära i att förekomma alla tänkbara frågor och funderingar.

Mässmonter med digitala skärmar
Adapt bygger interaktiva mässmontrar med skärmar och LED-skärmar

Adapt är ett teamdrivet lösningsorienterat företag, egenskaper som du delar. Du vet hur viktigt det är att vara en bra, trygg och kommunikativ ledare, färdigheter du lärt dig längs vägen.

Om du kan Adobes svit och har kläm på Easyjob, är det plus i kanten.

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt och självständigt men vi vill helst att du har din bas i Göteborg där vi samarbetar mycket med Svenska Mässan Gothia Towers. Du kommer sannolikt att resa en del, främst inom Sverige. Och vi behöver dig ganska så nu med en gång!

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Skicka några rader om dig själv så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe. Vi behandlar självfallet allt med största försiktighet.

Skicka din ansökan till Victor Lagersten: victor@adapt.se

Välkommen!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Victor Lagersten

Relaterat

Se allt