Adapt söker: Teknisk projektledare – Stockholm

Som teknisk projektledare hos Adapt har du en mycket viktig roll – du är den som planerar det tekniska och praktiska arbetet i våra projekt och säkerställer själva genomförandet och leveransen på plats. Du har en tät dialog med den kundansvariga projektledaren och tillsammans leder ni kunden genom projektet.

Utifrån den offert du skapar kommer du tillsammans med ditt projektteam ta fram idéer och tekniska lösningar för projekt som du sedan projektleder och förverkligar. Du ansvarar för ritningar, tekniska underlag och bokning av utrustning, personal samt tidsplanering. I ditt team ingår en kundansvarig säljare, tekniska specialister, lager- och logistikpersonal och funktioner för design och dekor. I ditt uppdrag ingår också kommunikation och koordinering med projektets övriga leverantörer, personal samt projektets kund.

Du är den praktiska genomföraren och säkerställer att våra produktioner planeras, byggs upp, genomförs och nedmonteras på ett tryggt och effektivt sätt. Tjänsten avser både fysiska och digitala produktioner.

Adapt är ett företag som hela tiden vill utvecklas och bli bättre. Vi strävar ständigt mot att bli den bästa arbetsplatsen på marknaden. Men vi blir inte bättre än de människor som arbetar med och för oss. Utöver de dagliga sysslorna värdesätter vi att du vill vara en del i att utveckla företaget, arbetsplatsen och vårt arbete. Tjänsten är på heltid och i Stockholm. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång.

Skicka din ansökan till Jessica Roos: jessica.roos@adapt.se

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Sänd oss några rader om dig själv så lovar vi att höra av oss snabbt.

Varmt välkommen till Adapt!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Jessica Roos

Relaterat

Se allt