Adapt stärker World Water Week 2024 som officiell teknik- och produktionspartner

Stockholm World Water Week 2024 för samman över 10 000 deltagare från alla världens hörn, både fysiskt och digitalt under temat “Bridging Borders: Water for a Peaceful and Sustainable Future”. Adapt har som officiell teknik- och produktionspartner, fått förtroendet att bidra till detta viktiga globala evenemang i Stockholm den 25–29 augusti.

World Water Week 2024
Bild från World Water Week 2023: Adapt har i hård konkurrens vunnit uppdraget att stödja arrangören Stockholm International Water Institute, SIWI, genom att erbjuda sitt expertkunnande inom produktion och teknik, både före, under och efter World Water Week. ”Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete för att främja den globala vattenmiljön och öka medvetenheten kring dessa för mänskligheten så avgörande frågor”, säger Marie Levison, producent på Adapt. Foto: SIWI

Adapt är stolta över förtroendet från Stockholm International Water Institute, SIWI, att agera produktionspartner för konferensen World Water Week 2024 i Stockholm. Det prestigefyllda evenemanget väntas locka en rad högt uppsatta internationella politiker och makthavare. SIWI får tillgång till Adapts erfarenhet av att skapa verkligt hybrida evenemang som låter alla gäster, både på plats i Stockholm Waterfront och de som deltar digitalt, att aktivt delta i diskussionerna. 

World Water Week är ett globalt evenemang och vi strävar efter största möjliga inkludering och interaktivitet, oavsett var i världen våra deltagare befinner sig. För att lyckas med det krävs innovativa produktionslösningar och med hjälp av Adapts gedigna erfarenhet är ambitionen inför årets evenemang att lyfta scenproduktionen till nästa nivå”, säger Katarina Liljegren Swahn, Head of Logistics för World Water Week. 

Som officiell teknik- och produktionspartner kommer Adapt att spela en central roll i planeringen och genomförandet av evenemanget, som äger rum i Stockholm, mellan 25–29 augusti 2024. Adapt kommer att bidra med sin expertis inom teknik och produktion och arbeta nära SIWI:s erfarna projektgrupp för att säkerställa ett framgångsrikt och effektivt genomförande av evenemanget.

Vi är stolta över att få möjligheten att arbeta med World Water Week 2024. Detta evenemang är inte bara en plattform för samarbete och innovation inom miljö- och vattenområdet, utan också en möjlighet att visa upp Sveriges förmåga att vara värd för internationellt viktiga möten”, säger Viking Grandin, vd och grundare av Adapt.

Partnerskapet mellan Adapt och SIWI är ett tydligt exempel på hur teknisk och produktionsmässig expertis kan främja globala diskussioner och samarbeten för en bättre framtid.


Faktaruta: World Water Week 2024

Datum: 25-29 augusti 2024

Plats: Stockholm Waterfront Arena och online

Tema: Utforska hur vatten kan hjälpa oss att ta itu med världens största utmaningar, inklusive klimatförändringar, fattigdom och förlust av biologisk mångfald.

Medverkande: Hundratals organisationer bidrar till att forma veckan genom kapacitetsbyggande och kunskapsdelning i ett samarbete för positiv förändring.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt