beMatrix nya Pop Out utomhuslösningar

Nu har beMatrix släppt sina nya vädersäkrade Pop Out lösningar som effektivt kan flyttas runt som ett platt paket mellan olika platser och byggas upp på kort tid.

I det här projektet, som våra europeiska beMatrix kollegor genomförde nyligen, monterades en hel ”closed room” paviljong upp i centrala Paris på endast 8 h (20.00 – 06.00).

Pop Out består av moduler som är ca 6×2,5 m(containerformat) i en mycket robust hopfällbar konstruktion. Modulerna kan anslutas till varandra för att skapa stora paviljonger i valfri storlek och de kan också fraktas runt färdigmonterade(som en container). Självklart passar modulerna också med hela beMatrix produktsortiment, exempelvis ramar/väggar, glas/fönster och digitala LEDskin ytor – vilket gör det lätt att inreda och branda aktiveringen. Taket på modulerna kan också användas som terrass eller för att skapa 2-vånings etableringar.

Pop Out finns nu tillgängliga hos oss och du kommer se dem på olika projekt i sommar. För att se mer information, ladda ned beMatrix broschyr om Pop Out här! Du är självklart också varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi hur lösningarna kan anpassas efter ditt projekt.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt