Immersiv tekniklösning till NAOM (Not Another Ordinary Museum)

Nu kan vi äntligen berätta om ett nytt spännande projekt som vårt installationsteam arbetat intensivt med det senaste halvåret; den nya upplevelsedestinationen NAOM (Not Another Ordinary Museum) som just nu installeras under en av Hötorgsskraporna i Stockholm. En försmak av slutresultatet kan du se i den här filmen.

Den nya platsen bygger på immersiv teknik med 360-projektioner och skärmar där digital rörlig konst och utställningar kommer visas i olika rum. Anläggningen kommer också innehålla två scener för liveframträdanden, barer och en restaurang.

Adapt har fått förtroendet att designa och leverera en komplett tekniklösning där vi under arbetet fått kombinera alla våra kompetenser inom ljud-, ljus-, bild- och styrteknik på ett innovativt och kreativt sätt. För projektionsytorna används ett 50-tal projektorer, framförallt Epsons nya 4K EBPQ2010B projektor, som kopplas till WatchOut för uppspelning. All teknik i huset kommer styras via vårt användarvänliga BLOCKS-system som innebär att vem som helst i personalen kan kontrollera de olika rummens funktioner från sina vanliga mobiltelefoner.

Nu längtar vi tills öppningen den 20.e juni! Vi återkommer självklart med en mer utförlig rapport efter premiären

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt