Är du redovisningscontroller och vill bygga vår nya ekonomifunktion?

Vi har väldigt mycket vi är stolta över. Vår enastående utvecklingsresa. Kontor och lager i Stockholm, Linköping och Göteborg. Fantastiska kunder som vi gör lika fantastiska projekt med. Våra underbara medarbetare, de bästa av de bästa, vår största tillgång.

Men vårt starkt växande Adapt saknar något viktigt. En ännu starkare ekonomifunktion, knivskarpa finansiella analyser och prognoser, ett konstruktivt budgetarbete för bolagen, ett starkt kreativt stöd till projektledarna, smartare processer som stödjer affärsutveckling, rapporter och bokslut av bästa snitt samt givetvis allt löpande ekonomiskt arbete.

Du som vet exakt vad vi menar, vilken bakgrund och inställning som krävs – det är dig vi söker!

Vill du leda arbetet med att skapa vår nya ekonomifunktion och att få smarta stödjande rutiner för det finansiella arbetet på plats? Är du sugen på att arbeta i ett entreprenörsdrivet projektbolag som skapar upplevelser på scener, studior och mässgolv som får människor att häpna, här hemma och ute i världen? Ekonomi- och lönesystem är på plats. Det är vi också. Nu saknar vi bara dig och vi behöver dig snart!

Adapt är ett av Skandinaviens ledande företag inom event- och expoproduktion och har ett sextiotal anställda

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt och självständigt och du utgår från Stockholm eller Göteborg. Du kommer självfallet att ingå i vår koncerngemensamma ledningsgrupp.

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Skicka några rader om dig eller slå en signal själv, så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe. Vi behandlar självfallet alla kontakter strikt konfidentiellt.

Maila eller ring till Viking Grandin: viking@adapt.se, 0709-43 12 01.

Varmt välkommen!

Adapt AB är ett av Skandinaviens ledande företag inom audiovisuella tekniklösningar samt koncept- och projektutveckling med ett sextiotal anställda. Adapts erbjudande omfattar produktion av event, mässor och utställningar, digitala studioproduktioner, fasta installationer och uthyrning av audiovisuell teknik. Adapt har projektkontor och fem streamingstudior i Stockholm och Göteborg samt lager och logistik i Linköping. Adapts kunder är såväl företag och organisationer som event- och kommunikationsbyråer.

Relaterat

Se allt