Adapt söker kundansvarig med stort intresse för teknik och audiovisuella upplevelser!

Älskar du teknik och att skapa upplevelser inom event och mässor? Gillar du att bygga relationer, överbrygga hinder och att lösa utmaningar på ett enkelt och innovativt sätt? Då ska du söka rollen som kundansvarig, KAM, till Adapts Teknikuthyrning!

Om rollen: Du är en nyckelspelare i vår strävan att leverera förstklassig teknik och utrustning till alla som arbetar med event och mässor. Du är våra kunders ”Go to person”, en pålitlig kontakt som inte bara utvecklar befintliga relationer utan även bygger nya. Din vardag kommer att vara fylld av dialoger med kunder, arbete med innovativa produkter och lösningar, och marknadsföring av Adapts erbjudande i våra olika kanaler. Du kommer hantera allt från små och stora kundprojekt till att utveckla och optimera vår webbportal.

Vem är du?

  • Självklart har du en naturlig fallenhet för att bygga nätverk och relationer hos våra kunder, partners och branschkollegor.
  • Du har en förståelse för teknik och utrustning och älskar att hitta kreativa lösningar på utmaningar.
  • Du har minst 3 års erfarenhet från event-, teknik-, eller mässbranschen.
  • Du är en person som trivs med att träffa nya människor, resa och att utveckla produkter, tjänster och paketeringar.
  • Du kan kommunicera flytande i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du bor i Sverige, helst i närheten av Stockholm, Linköping eller Göteborg

Vad vi erbjuder: Hos Adapt får du chansen att arbeta i en spännande och rolig bransch där allt kretsar kring att skapa minnesvärda upplevelser. Vi ser våra anställda som våra viktigaste resurser och erbjuder ett attraktivt förmånspaket med kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjligheter till flexibel arbetstid och distansarbete. Du kommer att vara en del av ett snabbt växande företag som ständigt utvecklas och förändras.

Ansökan: Kontaktperson för rollen är Viking Grandin, vd för Adapt. Slå en signal på 0709-431201 om du vill vet mer om rollen eller skicka ditt CV och personliga brev till viking@adapt.se. Ange ”Ansökan KAM” i ämnesraden. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och kulturer.

Vi ser fram emot din ansökan och att höra mer om din passion för teknik, upplevelser och problemlösning.

Läs mer om Adapt och vad vi erbjuder här!

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt