Middag och fest för 1500 personer när Automässan stängde

Ett av årets första event var Autoexpertens traditionsenliga fest för 1500 gäster på Gothia Towers i Göteborg. Ett fint samarbete mellan Adapt, Gothia Towers, United och Autoexpertens eventteam.

Lokalen ramades in med skyltar som visade årets tema ”gasen i botten”.

Årets tema var ”Gasen i botten” – och det blev också utfallet när bandet Ballbreaker drog igång på scenen! Den sittande middagen, galan med prisutdelning och efterfesten genomfördes i Gothia Towers 4400 m2 stora F-hall. En lokal som lämpar sig riktigt bra för stora fester med upp till 2000 deltagare.

Adapt har sedan många år ett nära partnerskap med Gothia Towers. Vi har vårt kontor på anläggningen och alla lokaler finns uppritade i våra 3D-verktyg. Det innebär att vi enkelt kan visualisera ett event i lokalerna innan det genomförts. Vi har också egen dygnet-runt access vilket gör arbetet under både planering och genomförande smidigt.

Med våra 3D-verktyg kan vi i förväg visualisera hur ett event kommer se ut.

Planerar du ett event i Göteborg och är på jakt efter bra ytor? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med ditt nästa event på Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg.

Välkommen att kontakta mig för mer information om innehållet på den här sidan

Viking Grandin

Relaterat

Se allt